Microsoft osti Minecraftin hintaan 2.5 miljardia dollaria.
Microsoft osti Minecraftin
Microsoft osti Minecraftin
GTA-fanin joulu alkaa jo marraskuussa.
GTA V -käännös sai julkaisupäivän tai kaksi
GTA V -käännös sai julkaisupäivän tai kaksi
Video Games Live -pelimusiikkikiertue saapuu marraskuussa Suomeen.
Video Games Liven Helsinki-keikan liput tulivat myyntiin
Video Games Liven Helsinki-keikan liput tulivat myyntiin
Yksi peli, Kaksi maata. Viisi tuhatta euroa.
Suomi ja Ruotsi kohtaavat NHL 15:ssä
Suomi ja Ruotsi kohtaavat NHL 15:ssä
Xbox One Suomessa, juhlat Narinkkatorilla.
Xbox One virallisesti Suomessa
Xbox One virallisesti Suomessa

Pelit.fi-probleemeja ratkotaan

2 kommenttia

Pelit.fin vanhoilla käyttäjillä, joilla on lehden tilaus voimassa, ei pitäisi olla ongelmia, mutta uusilla Fokus-tilaajilla näyttää olevan. Yritämme korjata tilanteen mahdollisimman pian.

Twitch.tv:lle yllätysostaja

2 kommenttia

Rahaakin voi striimata. Jo kolme kuukautta sitten huhuttiin, että mahtava Google ostaa striimauspalvelu Twitch.tv:n ja maksaa siitä miljardin.   Ei ihan, Twitch.tv:n osti mahtava Amazon, joka maksoi siitä vain 970 miljoonaa dollaria. Amazonin suunnitelmista ei tietysti tiedetä mitään, liturgiset lirkuttelut voi lukaista vaikka täältä: http://www.gamesindustry.biz/articles/2014-08-25-amazon-in-talks-to-buy-twitch-report

Pelit-lehden digipainos nyt luettavissa!

4 kommenttia

Pelit-lehden elokuun numeron digitaalinen painos on nyt luettavissa. Digilehden julkaisua viivästyttivät tekniset syyt, toimitus pahoittelee viivästystä! Digilehti on luettavissa Pelit-lehden etusivulta löytyvän Digilehti-linkin kautta. Digilehden ja sen oheen kuuluvan vuoteen 2005 asti ulottuvan digilehtiarkiston luku on tilaajille maksutonta.

Pelit palaa kesälaitumilta

7 kommenttia

Virkeinä kuin villikauriit koko Pelit-lehden toimitus on ajettu kesälaitumilta takaisin kustannuspisteeseen, yksi karkuri vielä sotkee fillarillaan jossain päin Etelä-Suomea, muttei kauaa. Vielä hetken olemme Sanomien kanssa yhdessä veneessä, jota tietysti vedämme niin hyvin kuin osaamme. 1.9. Pelit siirtyy uuden kustantajan Fokus Median hellään huomaan, uutta sisältöä luomaan, enää tarvitsemme Tuomaan.