Asheron's Call

Nettimoninpelien suosion kasvu on väistämätön ilmiö nopeampien yhteyksien tullessa yhä yleisimmiksi. Uusimpia yrittäjiä on Microsoftin lupaava fantasiapeli, joka on takuuvarma menestyjä. Jos haluaa pitää Visa-laskunsa kurissa, kannattaa seurata muutamaa perusneuvoa.

Kolua läpi alkuluolastoa, kunnes olet sujut näppäimistön ja yleensäkin käyttöliittymän kanssa. Luolassa vaanivista hirviöistä saa jonkin verran kokemusta, ja sen lopussa saa käyttökelpoisen esineen.

Opi tunnistamaan lagia edeltävät varoitusmerkit, joista yksi on se, että hahmosi näyttäisi yhtäkkiä juoksevan kuin liimassa. Jos kuljeskelet tällöin luonnossa, lopeta oitis eteneminen, kunnes lagiaalto hellittää. Jos taas olet taistelussa, pakene niin kauas kuin mahdollista.

Kun seikkailet kaukana kaupungeista, tai mahdollisesti vaarallisilla alueilla, pidä aina karttaruutua auki (aukeaa F10:llä). Pidä silmällä koordinaatteja etenkin jos olet taistelussa, ja mikäli satut kuolemaan, laita muistiin koordinaatit, jotta löydät ruumiisi.

Kätevimmät näppäimet ruumiin etsinnässä ovat hakasulkeet ([ ja ]), joilla voi käydä läpi kaikki lähistöllä olevat esineet. Tämä koskee myös ruumistasi, jos vain olet sen lähistöllä. Joskus kun kuljet metsikössä, saattaa tällä keinolla löytyä välillä mitä mainioimpia esineitä maasta makaamasta.

Ennen taistelun alkua yritä tunnistaa sellaiset hirviöt, joita vastaan et ole ennen taistellut. Klikkaa hirviötä ja paina E (Examine) tai klikkaa suurennuslasia. Vaikket huomaisikaan statteja, näet kuitenkin aina hirviön tason.

Lisää aiheesta