CSI: Hard Evidence (PC)

CSI ei ole peli. CSI: Hard Evidence on elämystuote, joka on suunnattu tasan, vain ja ainoastaan CSI-fanille, eikä sitä voi muulla tasolla arvostella. Fanituotteena peli ei ole yhtään hassumpi. Minä ilahduin hyvistä rikoksista ja siitä, että Sara Sidleä ja Marc Helgenbergeriä lukuun ottamatta CSI Las Vegas puhuu omat vuorosanansa. Ei ehkä ammattitaitonsa äärirajoilla, mutta kuitenkin.

Hahmot ovat sarjasta CSI: Rise of the Zombie Robots. Ilmeisesti 3D-mallinnus ei ole Telltale Gamesin vahvinta osaamista, sillä hahmotus ja animointi ovat aika lahjattoman näköistä. Pelottavista silmistä näin viikon painajaisia. Miksi peliä ei saa PS2:lle, kun grafiikka on selkeästi sen ehdoilla tehty?

Olen tarpeeksi CSI, jotta pelasin Hard Evidenceä ihan ilokseni. Todisteista rakentuvan palapelin ratkaisu on kaikessa helppoudessaankin jotenkin kovin tyydyttävää.

Verrattuna alun puhtaisiin multimediakatastrofeihin CSI-sarja etenee vauvanaskelin oikeaan suuntaan. Tämä tuntuu jo peliltä, eikä kädestä pitely ole läheskään yhtä päälle käyvää kuin sarjan alkupeleissä. Mitä jos pikku hiljaa kokeiltaisiin jo oikeaa pelitoteutusta?

Vaikka CSI: Hard Evidence on sarjan paras, CSI-pelit ovat sitä kamaa, jota pitäisi myydä hintaan 19,90 markettien kassan vieressä.

74