Darkstone

Diablo II:sta kiusaava luolastorähinä on osoittautunut oivalliseksi vinkkien lähteeksi. Rahan puutteesta ei näiden vinkkien jälkeen pitäisi ainakaan kärsiä.

Helppo keino kerätä varkaalla todella paljon rahaa on ensin nostaa thief-kyky noin neljään ja sitten lampsia harjoittelupaikalle. Mene lähitaisteluharjoitteluun ja kun vihollinen tulee päälle, käytä thiefiä siihen, kunnes saat jotain otettua tai hahmo sanoo, ettei voi ottaa mitään. Tapa örmy ja odota, että uusi ilmestyy ja toista sama kuvio. Yleensä harjoitteluvastustajilta saa varastettua joko kilven tai erikoiskyvyllä varustetut ragsit (+5 % AC-tyylisiä). Rahaa voi vielä säästää opettelemalla itse tunnistamaan tunnistamattomat tavarat. Puolessa tunnissa voi tienata lähemmäs 50 000 kilisevää...

Viime lehdessä esitettyä kahden hahmon välistä rahansiirtokikkaa voi tehostaa käyttämällä munkkeja. Aloita siis peli kahdella munkilla ja anna toiselle munkille sekä rahat että Resurrection-kirja. Aloita uusi peli, jossa on vanha rahakas munkki sekä uusi munkki. Siirrä taas rahat ja kirja. Toista tätä niin kauan, että rahakkaan munkin inventory on täynnä. Maksimihyödyn saa, kun siirtää vielä ennen myymistä kirjat soturille, jolla on hyvä Trade-kyky. Kultakolikoita kilisee noin 180 000 kappaleen verran. Talleta rahat ja toista temppua tympääntymiseen asti.

Rahaa jää enemmän tuhlattavaksi, kun käytät hahmoa, jolla on Trade-kyky kaikkeen ostamiseen, myymiseen ja korjaamiseen. Tätä itsestäänselvyyttä voi hyödyntää siten, että Trade-kyvyn omistava hahmo korjauttaa sepällä esineet ennen niiden myymistä. Seppä antaa alennuksen korjauksesta ja maksaa vielä enemmän täysin ehjästä esineestä. Soolomoodia käyttämällä onnistuu kiva temppu. Jätä toinen hahmo mana- tai terveyslähteen viereen ja lähde toisen kanssa seikkailemaan. Aina kun seikkailija tarvitsee täydennystä, vaihda lähteen vierellä seisovaan hahmoon ja kävele jonkin matkan päähän lähteestä. Tämän jälkeen klikkaa lähdettä, mutta ennen kuin hahmo ehtii juoda, vaihda seikkailevaan hahmoon. Tällöin tämä saa täydennystä terveyteensä tai manaansa, eikä lähteen vieressä seissyt.

Jos et halua, että maagiset ovesi hajoavat, käytä takaisin tullessa aina sitä hahmoa, joka ei luonut ovea. Moninpelissä kaksi hahmoa voivat molemmat luoda oman ovensa, ja kunhan takaisin tullessa muistavat käyttää toistensa ovia, pysyvät ne ikuisesti auki ja voit käyttää niitä aina vain uudelleen.

Saadaksesi kunnon palkinnon, yritäpä varastaa kanoilta...

Lisää aiheesta