E3: Sony lupasi uutta, vanhaa, käännettyä ja Grim Fandangon!

Ketju osiossa 'Uutiskeskustelu', aloittaja Tuksa, 10.06.2014.

Pelit-brändi toivottaa teille neutraalia vuosineljännestä!

  1. Tuksa

    Tuukka Grönholm (Pelit) Tuksa Admini

    Tuksa submitted a new blog post:

    E3: Sony lupasi uutta, vanhaa, käännettyä ja Grim Fandangon!

    [​IMG]

    Sony keskittyi E3-pressissään pudottelemaan pelinimiä. Illan ylivoimaisesti yllättävin uutinen oli, että Grim Fandango -seikkailusta tehdään uusversio PS4:lle ja PS Vitalle. Peli on useamman pelit.filäisen paras peli ikinä -listan kärkisijoilla.

    Vuoden E3-pressien teemana tuntuu olevan trailereiden käyttö, sillä todellista pelikuvaa nähtiin vain harvoin. Sony onneksi näytti parista pelistä koodiakin.

    Little Big Planet 3 -pelidemo oli säkkipoikamaisen söpö. Uusista hahmoista esiteltiin vikkelä oddsock, pullukka toggle ja swoop-lintu. Muksujen kanssa pelaavat osaavat arvostaa lentokykyistä lintua tasoloikkapelissä.

    Far Cry 4 -toimintapelistä näytettiin kimppapeliä, johon pystyy kutsumaan kaverinsa mukaan, vaikka heillä ei olisikaan peliä. Ominaisuus toimii kuulemma vain PS4:llä.

    The Order 1886, Bloodborne ja Dead Island 2 täyttivät hirviölahtauskiintiön, joista Islandilla oli illan paras traileri.

    Vaikka Microsoft ymmärsi luopua Kinectistä, Sony selitti silti jotain PlayStation-kamerasta, mutta yleisö hurrasi vasta Project Morpheus -virtuaalilasien kohdalla. Varsinaista kerrottavaa laseista ei ollut, mutta pari on kokeiltavissa E3:ssa. PSN:lle luvattiin Youtube, PS Vitalle Minecraft, PlayStation Plussallekin jotain uutta jos on amerikkalainen ja PlayStation TV -mikrokonsolista puhuttiin liian pitkään. Tekniikkaosuus laahasi ja rikkoi muutenkin ylipitkän pressitilaisuuden rytmin.

    Sony sai kertoa GTA V -käännöksen ilmestyvän syksyllä PS4:lle, Xbox Onelle ja PC:lle, mutta varsinaiseksi loppunousuksi säästettiin Uncharted 4: A Thief's End. Peli vilahti vain nopeasti trailerissa, mutta Uncharted ilmestyykin vasta ensi vuonna.

    Sonyn E3-pressin voi katsoa kokonaisuudessaan täällä. Kannattaa varata aikaa.
    Continue reading the Original Blog Post
     
    Muokattu: 10.06.2014
  2. Hallonhillo

    Juho Leinonen Hallonhillo

    Tämä on uskomattominta mitä olen ikinä nähnyt ja sai minut uskomaan jumalaan.

    Vasta viime viikolla harmittelin, kun tuota ei saa vieläkään mistään digikaupasta. Toivottavasti muiden laitteiden, varsinkin pc:n, versiot ovat tulossa.
     
  3. mjk

    M Ja J Karhunen mjk

    Minut lähinnä saatanaan, koska se tulee jollekin helvetin konsolille ja lelutabletille.

    M.K
     
  4. Tuksa

    Tuukka Grönholm (Pelit) Tuksa Admini

    Sinulla on vain lasi puoliksi tyhjä. Sony maksaa modernisoinnin PS4:lle, minkä jälkeen peli on halvempi kääntää mille tahansa nykykoneelle.
     
  5. TheJohtaja

    Jesse Airisniemi TheJohtaja

    Onneksi on ebay. Hankin vuosi sitten viimein GF:n ja sen pelasin - Vistallani ilman säätämistä - kun ensin oli vuodet tuskaillut Scumm/ResidualVM:n käyttämisen toimimattomuutta. Nyt voi sitten vain iloita siitä että taas yksi helmi tulee vähän lähemmäksi helpompaa saatavuutta kaikille, kun ei gog vielä ole asiaa hoitanut.
     
  6. Hallonhillo

    Juho Leinonen Hallonhillo

  7. Tulispa pouta

    Juha Salminen Tulispa pouta