Potki avaruusasema käyntiin, tai ihmiskunta on mennyttä

Ketju osiossa 'Uutiskeskustelu', aloittaja nnirvi, 08.10.2014.

Pelit-brändi toivottaa teille neutraalia vuosineljännestä!

  1. nnirvi

    Niko Nirvi (Pelit) nnirvi Henkilökunta Admini

    nnirvi submitted a new blog post:

    Potki avaruusasema käyntiin, tai ihmiskunta on mennyttä

    [​IMG] Turkulaisen Bugbyten "Babylon 5 kohtaa FTL:n" -roguelikepeli Battlestation: Humanity's Last Hope meni juuri Kickstarttaukseen. Tutuntuntuisessa skenaariossa ihmiskunnan viimeinen toivo suojaa Maata muilta avaruusolioilta. Roposet voi jakaa tässä osoitteessa. Kotisivut: battlestation.fi/ Bugbyte julkaisi myös ilmaisen mobiiliminipelin johdatuksena Battlestationin maailmaan. Minipelin linkit: https://play.google.com/store/apps/details?id=fi.bugbyte.battleprequel https://itunes.apple.com/us/app/battlestation-first-contact/id921503115?mt=8 [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]
    Continue reading the Original Blog Post
     
    Muokattu: 08.10.2014
  2. Krice

    Paul Pekkarinen Krice

    Bugbyte on ollut tarkkana, ne kutsuu peliä oikeaoppisesti roguelike-likeksi. Ei siis roguelikeksi yhdellä likellä, jota FTL ei ole. Melko suora FTL:n kloonaaminen tuntuu vähän hakuammunnalta, mutta jospa se toimisi kaupallisestikin.
     
  3. John comenta

    Guest John comenta

    Katsastin nuo linkit ja semmonen käsitys tuli, ettei FTL:ää aivan suoraan sentään ole kloonattu, ja babylon femmaan yhdistely tuntuu ihan järkevältä. Pointsit kyllä multakin tuon kahden liken tarkkuudesta. Eniwei, mulla on semmonen tuntuma nyt että tästä voi ihan tulla jotain.
     
  4. Sen tarkemmin lukematta pistin rahat tiskiin. Ylläripylläri on aina jees. :P
    Toivottavasti menöö läpi!
     
    Valvojamuokkaus: 23.10.2014