Kilpailut

Tällä hetkellä ei käynnissä olevia kilpailuja tai äänestyksiä.

Aikaisempia voittajia

Vuoden peli -äänestyksen pelipalkinnot menivät seuraaville:
Pasi Johansson Porvoosta, Kaarle Latvalehto Tyrövaarasta, Julia Rikala Uuraisilta, Riku Iso-Markku Tampereelta ja Kati Tuomola Aitoolta.
Pelit-lehden sidotun vuosikerran ja Starcraft II: Heart of the Swarm Collector’s Editionin voitti Peter Maddock Parolasta.
Huom! Vuoden peli -äänestyksen pelipalkintojen lähetys on viivästynyt, pyrimme toimittamaan pelipalkinnot voittajille mahdollisimman pian!

Call of Duty: Advanced Warfare -kilpailun voittajaksi on arvottu Rauno Jalonen Porista. Palkinto on hieno: Xbox One Limited Edition -pelikonsoli, Call of Duty: Advanced Warfare -peli ja Season Pass.

Pelit.fi:n joulukilpailu on päättynyt ja PlayStation 4 20th Anniversary -konsolin voittajaksi on arvottu Jori Korpelainen Tampereelta. Pyysimme osallistujia kirjoittamaan parhaista PlayStation 1 -muistoistaan. Jorin muisto oli tämä:

    Paras PlayStation 1 muistoni on, kun ala-asteella ollessani toisella luokalla oli eräs karmiva päivä jolloin jouduin käymään hammaslääkärissä. Tuona päivänä minulle laitettiin raudat, jotka otettaisiin vasta 8. luokalla pois. Joka tapauksessa, äitini sanoi, että jos olen reipas hammaslääkärissä, niin kotona odottaisi koulupäivän jälkeen yllätys. Hammaslääkäri meni hyvin, ja hampaat olivat kipeinä juuri laitetuista kiskoista. Kotiin päästyäni kotona oli iso paketti, avasin sen ja sieltähän paljastui PlayStation 1 ja peleinä olivat Crash Bandicoot 1 sekä Porsche Challenge. En tule koskaan unohtamaan tuota päivää ja vaalin tätä muistoa aina viimeiseen hengenvetoon saakka! PlayStation 1 oli ensimmäinen oma konsolini ja edellämainitut pelit olivat ensimmäiset pelini.

Marraskuun Pelit-lehden Civilization: Beyond Earth -kilpailussa hienon keräilyboksin voittajaksi arvottiin Mikko Koski Seinäjoelta. Beyond Earth t-paita & hiirimatto -pakettien voittajiksi arvottiin Eero Vienola Rantasalmelta ja Satu Suikki Oulusta. Oikein paljon onnea kaikille voittajille!