Kilpailut

Muista myös äänestää vuoden peliä!

Voita Call of Duty Advanced Warfare -paketti (K-18)

xbox-one-call-of-duty-advanced-warfare-bundle-console-detail

Call of Duty saapuu joka vuosi yhtä varmasti kuin joulu. Sarjan uusimman osan Advanced Warfaren jujuna on tulevaisuuden sodankäynti ja sotilaille yli-inhimilliset voimat mahdollistavat moottoroidut eksopuvut. Pitkä kolmen vuoden kehitysaika ei mennyt hukkaan, sillä kuten viime numeron arvostelussamme jo totesimme, Advanced Warfare on paras Call of Duty pitkään aikaan.
Kaikkihan Call of Duty -sarjan pelejä ovat pelanneet, mutta kuinka hyvin todella tunnet CoDisi?
Vastaa alla oleviin kysymyksiin osoitteessa www.pelit.fi ja voit voittaa paketin johon kuuluu

Xbox One Limited Edition -konsolin Advanced Warfare -teemalla ja teratavun kiintolevyllä
Call of Duty Advanced Warfaren sekä
Call of Duty Season Passin eli kaikki Advanced Warfaren latauslisäosat

Vastaa kysymyksiin vuoden loppuun mennessä. Huom! Pelin ikärajan takia voittajan täytyy olla täysi-ikäinen eli 18-vuotias!


Aikaisempia voittajia

Pelit.fi:n joulukilpailu on päättynyt ja PlayStation 4 20th Anniversary -konsolin voittajaksi on arvottu Jori Korpelainen Tampereelta. Pyysimme osallistujia kirjoittamaan parhaista PlayStation 1 -muistoistaan. Jorin muisto oli tämä:

    Paras PlayStation 1 muistoni on, kun ala-asteella ollessani toisella luokalla oli eräs karmiva päivä jolloin jouduin käymään hammaslääkärissä. Tuona päivänä minulle laitettiin raudat, jotka otettaisiin vasta 8. luokalla pois. Joka tapauksessa, äitini sanoi, että jos olen reipas hammaslääkärissä, niin kotona odottaisi koulupäivän jälkeen yllätys. Hammaslääkäri meni hyvin, ja hampaat olivat kipeinä juuri laitetuista kiskoista. Kotiin päästyäni kotona oli iso paketti, avasin sen ja sieltähän paljastui PlayStation 1 ja peleinä olivat Crash Bandicoot 1 sekä Porsche Challenge. En tule koskaan unohtamaan tuota päivää ja vaalin tätä muistoa aina viimeiseen hengenvetoon saakka! PlayStation 1 oli ensimmäinen oma konsolini ja edellämainitut pelit olivat ensimmäiset pelini.

Marraskuun Pelit-lehden Civilization: Beyond Earth -kilpailussa hienon keräilyboksin voittajaksi arvottiin Mikko Koski Seinäjoelta. Beyond Earth t-paita & hiirimatto -pakettien voittajiksi arvottiin Eero Vienola Rantasalmelta ja Satu Suikki Oulusta. Oikein paljon onnea kaikille voittajille!