Kilpailut

affinities_harmony_bg

Voita Beyond Earth -kamaa

Alpha Centauri on yksi pelimaailman klassikoista, jonka jatko-osa jäi tekijänoikeuskiemuroiden alle. Firaxis teki strategiapelille henkisen jatko-osan Sid Meier´s Civilization Beyond Earth -nimellä. Seikkailu jatkuu siitä, mihin Civilizationissa jäädään eli ihmiskunta siirtyy tähtiin ja asuttaa vieraan aurinkokunnan.

Beyond Earthissa saa muokata valtakuntansa suunnan varsin vapaasti. Pelaaja voi keskittyä kehittämään kansastaan kyborgiarmeijan, pyrkiä elämään sopusoinnussa vieraan maailman ja sen luonnon kanssa tai yrittää pelastaa Maahan jääneet kohtalontoverit uuteen maailmaan.

Tekniikkapuu eroaa Civilization-sarjasta, sillä putken sijasta tekniikka jaetaan nyt verkkomaiseksi, jolloin eteneminen ei ole suoraviivaista. Läpipeluun aikana ei edes ehdi avata kaikkea, vaan valtakunta on vietävä tiettyyn suuntaan.

Beyond Earth ei ole hiilikopio Alpha Centaurista, sillä tyylillisiä ja teemallisia eroja on useita. Valitettavasti alkuperäisen strategiapelin kaikista hyvistä ominaisuuksista vain karttaväritys siirtyi sellaisenaan uusversioon.

Vastaa kysymyksiin ja voita Beyond Earth -teemaista tavaraa kuten t-paitoja, hiirimattoja, kolikoita ja Beyond Earthin -keräilykappale. Palkinnot arvotaan kaikkien vastaajien kesken.