Myydään Android: Netrunner -korttipeli + 6 lisäosaa + 4 alternative art -korttia

  • Alaosasto: Muu sälä
  • Avainsanat: Alkuperäispakkaus tallella
  • Hinta: 50 €
  • Ilmoitus jätetty: 15.1.2017

Myyjän tiedot

Myydään Android: Netrunner LCG:n (Living Card Game) peruspakkaus ja seuraavat Data Pack -lisäosat:

- What Lies Ahead
- Trace Amount
- Cyber Exodus
- Humanity's Shadow
- Future Proof
- Opening Moves

Lisäksi 4 kpl Kati Jones -kortin (https://netrunnerdb.com/en/card/02091) alternative art -versiota (https://cf.geekdo-images.com/images/pic2013966.png).

Kortit hyvässä kunnossa, pelattu korttimuoveja käyttäen (ei mukana), osalla korteista ei ole pelattu ollenkaan. Ohjekirjassa ja laatikossa pientä kulumaa. Kaikki tokenit tietääkseni tallella, samoin kaikkien lisäosien mukana tulleet paperilärpäkkeet, joissa pelin maailmaa taustoittavaa tekstiä.

HUOM 1! Muutamista lisäosien mukana tulleista identity-korteista olen antanut yhden (kolmesta) ylimääräisen kappaleen kaverille. Ko. kortteja ei voi käyttää pakassa kuin yhtä kerrallaan, joten pelillistä vaikutusta niiden puuttumisella ei ole (peruspaketin mukana tulevia identity-kortteja tulee vain yksi kutakin).

HUOM 2! Kaksi ensimmäistä lisäosa "cycleä", joihin myös yllä mainitut lisärit kuuluvat, poistuvat turnauskelvollisten korttien joukosta keväällä 2017 (ks. https://en.wikipedia.org/wiki/Android:_Netrunner#Rotation). Osaa tämän paketin korteista ei siis kohta saa käyttää virallisissa turnauksissa, mutta kasuaaliin pelaamiseen ja pelin opetteluun tästä saa kyllä monipuolisen kasan kortteja kertaheitolla.

Hintapyyntö: 50€ + mahdolliset postikulut. Peli sijaitsee Turussa ja voin sen toimittaa esim. keskustaan tai Kupittaalle. Töiden puolesta vierailen myös Pasilan nurkilla usein, treffit niillä main voivat myös onnistua.