25-vuotias Master of Magic sai DLC:n

Vuoden 1994 lopussa ilmestynyt Master of Magic on vuoropohjaisen strategiapelaamisen klassikko, jonka suuruutta on yritetty toistaa fantasiagenressä, mutta onnistumiset ovat olleet harvassa. Velhojen valtataistelun keskittyvä peli sai Caster of Magic -DLC:n, joka parantelee diplomatiasysteemiä ja tekoälyä, lisää vaihtoehtoja kartan luomiseen, rakennusten ketjuttamisen, uusia otuksia ja taikoja.          

Slitherinen julkaisema DLC on alun perin Seravyn Caster of Magic -modiprojekti. "Vaikka modia ei voi enää ladata ilmaiseksi, toivon rahan varmistavan, että voin jatkaa Caster of Magicin kehittämistä ja ideaalitilanteessa saadaan tuotettua kunnollinen lähdekoodi, koska se on projektini seuraava askel", Seravy kommentoi kotisivuillaan. Modi on tehty pelkästään muokkaamalla olemassa olevia tiedostoja, sillä Master of Magicin lähdekoodia ei ole enää olemassa. Käytännössä jokaisen uuden asian lisääminen modiin on vienyt jonkun toisen asian paikan, mikä rajoittaa modin mahdollisuuksia.  

Caster of Magic -DLC vaatii Master of Magicin toimiakseen. Jos alkuperäinen ei ole enää tallessa, ne voi ostaa Gogista tai Steamista