3 on 3 NHL Arcade (PS3)

3 on 3 NHL Arcade tekee lätkästä hauskaa lähettämällä kendotuomarin suihkun puolelle. Ylivoimaisen kiekonkäsittelyn lisäksi voittajatiimiltä vaaditaan mahdollisimman likaisia taklauksia ja tehokasta powerupien hyödyntämistä, eikä aimo annos tuuriakaan ole pahitteeksi.

Kolme isopäistä NHL-staraa per joukkue on juuri sopiva määrä. Meininki on koko ajan hillitön, kun kiekko ja ukot singahtelevat pitkin pientä kaukaloa. Vastustajan mukiloiminen palkitaan erilaisilla tehosteilla rakettiluistimista jättipelaajiin, joten miestä täytyy painaa seinälle aggressiivisesti. Kentällä vallitsee hallittu kaaos, jolta kukaan ei ole turvassa. Läpiajossa ei harhautuksia tarvita, sillä jalkakikan voi korvata kyynärpäällä veräjänvartijan nenänvarteen.

Hupilätkän pohjana on liioitelluilla fysiikoilla ehostettu NHL 09, joten pelaajien ja kiekon hallinnassa ei ole pahemmin moittimista. Koko paketti on hyvin viimeistelty, ja etenkin äänisuunnittelu on todella hyvin hanskassa Quake-henkistä selostajaa myöten.

Eri konsolien versiot pelistä ovat yhtä tärkeää eroa vaille identtiset. PS3 päästää kuusi samalla sohvalla istuvaa pelaajaa kentälle, Xbox vain neljä. Tarpeeksi kavereita ja ohjaimia omistavat pleikkaristit voivat huoletta lisätä arvosanaan vielä muutaman pinnan lisää.

88