Actionloop Twist (Wii)

Actionloop Twistissä on pitkä pätkä samoja geenejä kuin Zumassa ja Luxorissa: värikkäistä palloista muodostuva rivi vierii vääjäämättä kamppailun päättävää aukkoa kohti. Rivin etenemistä hillitään tykillä, joka ampuu letkan sekaan lisää palloja. Jos osumakohdassa on vähintään kolme samanväristä palloa, ne katoavat. Sopivasta paikasta posautetut pallot luovat pitkiä räjähdysketjuja, jos kahteen osaan jakautunut rivi yhdistyy samanvärisillä palloilla.

Kun perusidea on tuttu, jutun juoni piilee hienosäädössä. Actionloop Twist on ulkoisesti yksinkertainen, mutta sisällön määrä ja laatu päihittävät kilpailijat. Toimintaloopin näppärin ruohonjuuritason oivallus on pitkällä painalluksella aktivoituva roikkupallo, joka lentää rivien ja muiden esteiden yli. Vaihtelevan kokoiset pallot ovat toinen keksintö, johon en ole aikaisemmin törmännyt.

Kattava pelitilavalikoima ja paikalliset ennätystaulukot viimeistelevät vauhdikkaan letkajenkan. Questin lyhyet tehtävät tuovat yksinpeliin ryhtiä: tuhoa 100 punaista palloa, tee viisi kolmen räjähdysketjua ja sitä rataa. Moninpelissä on useita yllättävän hauskoja ja nopeatempoisia taistelu- ja yhteistyötehtäviä.

85

Lisää aiheesta