Apex Legends nousi välittömästi hitiksi

Respawnin Apex Legends nousi viikossa hitiksi, sillä nettiräiskintä on ladattu jo 10 miljoonaa kertaa ja parhaimmillaan linjoilla on ollut yhtä aikaa miljoona pelaajaa.

Apex Legends on Titan Fallin maailmaa sijoittuva battle-royale-nettiräiskintä, jossa vain yksi tiimi voi voittaa. Samalla taistelukentällä on 60 pelaajaa jaettuna kolmen hengen ryhmiin. Soloa tai duoa ei tueta.

Vaikka peli sijoittuu Titanfall-universumiin, niin taistelurobotteja eikä seinäjuoksua ole käytössä, sillä varusteiden ja muiden pelaajien metsästys on pääosassa. Lisämausteena pelaajahahmoilla on yksilölliset kyvyt. Esimerkiksi ammattisotilas Bangalore alkaa juosta tulen alla nopeammin, pystyy suojaamaan muita savukranaatilla ja kutsumaan tykistökeskistyksen. Free-to-play-pelissä hahmoja voi avata nopeammin rahalla, mutta kaiken ostettavan saa auki myös pelaamalla. Kamat ovat kosmeettisia. 

Apex Legends julkistettiin ja julkaistiin 4. helmikuuta PC:lle, PS4:lle ja Xbox Onelle. Parin illan pelaamisen perusteella Respawn vaikuttaa taas onnistuneen tekemään erinomaisen pelin.