Arkadian Warriors (Xbox 360)

Imitointi on imartelun vilpittömin muoto, anglosaksisessa maailmassa sanotaan. Roolipeliliemessä haudutettu Arcadian Warriors -toimintaseikkailu imartelee muinaista Gauntletia ja Baldur's Gate: Dark Allianceja. Arcadian rauhallista maailmaa uhkaavat Gorgonin hirviöt niitataan joko hakkaamalla, nuolilla tai loitsuilla: sankarit astuvat sotilaan, jousimiehen tai velhottaren saappaisiin. Yksinpelissä lähitaisteluun erikoistunut solttu on melkein pakkovalinta, sillä lukuisat viholliset uivat innokkaasti liiveihin.

Hirviöitä teilataan perusiskulla, palautuvaa energiaa verottavilla erikoisniiteillä ja mättämisen myötä aktivoituvilla hurjilla petomuodoilla. Leijonanosa vastustajista kaatuu vipeltäjän koosta riippumatta klassisella syöksy sisään, lyö ja ravaa kauemmas turvaan -taktiikalla. Toiminta on pidemmän päälle puuduttavaa yhden ja saman kaavan toistoa. Kaverin rinnalla yksitoikkoinen takominen ei haittaa kuitenkaan juuri lainkaan. Kaksikon täytyy tosin koordinoida etenemissuunnat tarkkaan, sillä kamera ei zoomaa kaksinpelissä kauemmas.

Arcadian kansalaisten sankarilleen antamat tehtävät ovat tyypillisiä hae jotain, tapa joku tai tapa liuta rupuököjä. Keikat sijoittuvat satunnaisesti luotuihin luolastoihin ja sen huomaa. Maisemat rapautuvat nopeasti soihdunkajon värjäämäksi harmaaksi massaksi. Vihollisten ohella luolastoja täplittävät lukitut ovet, värikoodatut avaimet ja vain alaspäin johtavat portaat.

82