Art Style: Cubello (Wii)

Art Style: Cubello on rehellisen omaperäinen kokonaisuus. Ruudulla pyörii eri värisiä kuutioita vaihtelevissa muodostelmissa. Cubello-kasaan ammutaan motella lisää kuutioita ruudun vasemman ylänurkan määräämässä järjestyksessä. Röykkiö kierähtää räväkästi osuman voimasta ja vaihtaa pyörimissuuntaa.

Kun vähintään neljä samanväristä kuutiota osuu yhteen, ne putoavat pois ja kymmenen ammuksen pinoon putkahtaa kolme kutia lisää. Jokainen laaki täytyy suunnitella tarkkaan, sillä sinne tänne räiskiminen lopettaa touhun nopeasti. Jos ammukset loppuvat, se on siinä. Toisaalta hidasteluunkaan ei ole varaa, sillä cubello valuu jatkuvasti ruutua kohti. Näyttöön kolahtavan kasan täräys rikkoo kolme ammusta, mutta kuutioiden pudotukset tuuppaavat cubelloa kauemmas.

Art Style: Cubellossa on ilmavien konebiittien säestämää hypnoottista vetovoimaa: taitoa, malttia ja ajatusta suosivan toiminnan ansiosta vielä kerran -syndrooma on jatkuvasti läsnä. Erittäin vakuuttava paketti viimeistellään rauhallisella, siistillä ja loppuun asti hiotulla ulkoasulla ja äänimaailmalla.

92

Lisää aiheesta