Assault Heroes 2 (Xbox 360)

Hardcore-kaartin suosimat arcaderäiskinnät ovat Xbox Live Arcaden järeä kivijalka. Uusia yrittäjiä tulee jatkuvasti lisää ja ensimmäisen aallon jyvät ovat siirtyneet jo toiselle kierrokselle. Mutant Stormin jatko-osan vanavedessä saapuu Assault Heroes 2, joka jatkaa hyväksi havaitulla linjallaan: realismia henkivää grafiikkaa, hektistä toimintaa ja massiivisia pomovihollisia.

Muukalaisia kurmotetaan joka suuntaan ampuvalla jeepillä. Touhun ovelin kikka piilee siinä, että jeeppi ja kuski ovat kaksi eri asiaa. Jos jeeppi tuhoutuu, kuski jää henkiin. Muutaman tovin tuskaisen hernepyssyllä röpöttelyn jälkeen lähistölle teleporttaa uunituore jeeppi. Kaarassa on viisi erilaista asetta: minitykki, kanuuna, liekinheitin, jääsuihku ja kranaatit.

Aseiden ohella ajoneuvoissa on runsaasti vaihtelua. Jeepin rinnalla tuhoa ja kuolemaa kylvetään helikoptereilla, panssarivaunuilla ja avaruusaluksilla. Toisinaan rakkineet hylätään kokonaan joko pakon edessä tai vapaaehtoisesti. Rakennusten sisällä ja muissa ahtaissa loukoissa taistellaan reilusti mies miestä vastaan, joko yksin tai kaverin rinnalla. Kun peukalot lopulta puutuvat, seuraavalla kerralla toiminta jatkuu samasta kentästä. Assault Heroes 2 lunastaa paikan Xbox Live Arcade -räiskintöjen eliittijoukosta.

88