Baldur's Gate 2: Shadows of Amn [17]

Jos jollekin tuottaa vaikeuksia päästä ulos illithidien vankilasta Equalizerin kahvan kanssa, tämä voi olla avuksi. Tosin temppu edellyttää, että pelaat multiplayeria.

Tallenna peli (mieluiten tyhjään paikkaan, koska muuten et voi käyttää pikatallennusta vankilassa) ennen kuin astut sisään luoliin (Uumenalan aivan oikeassa alakulmassa). Tee sopimus viereisessä sellissä olevien Githyankien kanssa. Pakene areenan ovesta takaisin sellien luo, tapa ogre ja ota kahva sellien ulkopuolelta.

Tallenna hahmo (export), sitten avaat tallennuksen ennen illithidien vankilaa ja importtaat äskettäin tallennetun hahmon. Nyt sinulla on sekä kahva että kokemuspisteet taisteluista, vaikka et periaatteessa ole edes käynyt sisällä vankilassa.

Jos hahmollasi on jalokivipusseja, scroll caseja, tai bag of holding, anna ne muille tai tiputa maahan ennen kuin tallennat pelin ja menet sisään, koska ne eivät tule mukana kun hahmon tallentaa.

Lisää aiheesta

 • IL-2-käsikirja aloittelijoille ja vähän edistyneemmillekin

  Tiesitkö, että ilmojen valtias haluaa juuri Sinun sielusi löytävän totuuden? Tie taivaiden auvoon voi olla kivinen ja kynnys pelottavan korkea. Pelit-lehti ojentaa auttavan kätensä ja opastaa oikeaoppisiin palvontamenoihin. Kesäillassa surisevat nyt muutkin kuin hyttyset.

  IL-2 Sturmovik on…
 • World War 3: Black Gold

  Paina pelin aikana enter, kirjoita sen jälkeen PEACE ja paina taas enter, niin saat huijausmoodin päälle. Tämän jälkeen voit kirjoittaa seuraavat koodit samalla systeemillä, eli ensin enter, sitten koodi ja lopuksi vielä enter.
  MONEYFORNOTHING: lisää rahaa
  NOBELPRIZE1: kaikki tutkimus…
 • Star Wars: Galactic Battlegrounds

  Kirjoita seuraavat koodit pelin sisäiseen chattiruutuun ja paina enter. FORCEFOOD: 1000 ruokaa FORCEORE: 1000 malmia FORCECARBON: 1000 hiiltä FORCESIGHT: poistaa fog of warin FORCEBUILD: salamannopea rakennus ja tutkimus