Baldur's Gate 2: Throne of Bhaal

Seuraavalla tempulla pystyy heittämään minkä tahansa loitsun millä tahansa hahmolla. Temppuun tarvitset loitsukäärön sekä taikajuoman.

Juo ensin taikajuoma ja heti kun kuulet juomisäänen, nappaa juoma pois inventorystä (ennen kuin määrä vähenee). Tämän jälkeen laita juoma tyhjään kohtaan inventoryä. Seuraavaksi valitse loitsukäärö ja laita se paikkaan, missä juoma oli. Palaa sitten pelin puolelle, jolloin hahmo juomisen sijasta heittääkin loitsun.

Temppu toimii ainakin versiossa 2.5.26498 ja silloin, kun käytössä on parantava juoma. Saattaa myös toimia lisälevyttömässä versiossa.

Lisää aiheesta

 • IL-2-käsikirja aloittelijoille ja vähän edistyneemmillekin

  Tiesitkö, että ilmojen valtias haluaa juuri Sinun sielusi löytävän totuuden? Tie taivaiden auvoon voi olla kivinen ja kynnys pelottavan korkea. Pelit-lehti ojentaa auttavan kätensä ja opastaa oikeaoppisiin palvontamenoihin. Kesäillassa surisevat nyt muutkin kuin hyttyset.

  IL-2 Sturmovik on…
 • World War 3: Black Gold

  Paina pelin aikana enter, kirjoita sen jälkeen PEACE ja paina taas enter, niin saat huijausmoodin päälle. Tämän jälkeen voit kirjoittaa seuraavat koodit samalla systeemillä, eli ensin enter, sitten koodi ja lopuksi vielä enter.
  MONEYFORNOTHING: lisää rahaa
  NOBELPRIZE1: kaikki tutkimus…
 • Star Wars: Galactic Battlegrounds

  Kirjoita seuraavat koodit pelin sisäiseen chattiruutuun ja paina enter. FORCEFOOD: 1000 ruokaa FORCEORE: 1000 malmia FORCECARBON: 1000 hiiltä FORCESIGHT: poistaa fog of warin FORCEBUILD: salamannopea rakennus ja tutkimus