Billy Hatcher and the Giant Egg (GameCube)

GBA-minipelit: Mene suluissa mainittuun paikkaan ja avaa bonusmuna. Billy Hatcher Hyper Shoot Easy (Dino Mountain 2). Billy Hatcher Hyper Shoot Hard (Sand Ruin 2). Chu Chu Rocket (Pirate Island 2). Nights (Circus Park 2). Puyo Pop (Blizzard Castle 3).

Salaiset emblemit: Läpäise munagalleria ja saat emblemin numero 57. Ratkaise kaikki 56 tehtävää ja saat emblemin numero 58. Kerää kaikki 280 kolikkoa ja saat emblemin numero 59. Hanki S-arvosana jokaisessa kentässä ja saat emblemin numero 60.

Lisää aiheesta

 • IL-2-käsikirja aloittelijoille ja vähän edistyneemmillekin

  Tiesitkö, että ilmojen valtias haluaa juuri Sinun sielusi löytävän totuuden? Tie taivaiden auvoon voi olla kivinen ja kynnys pelottavan korkea. Pelit-lehti ojentaa auttavan kätensä ja opastaa oikeaoppisiin palvontamenoihin. Kesäillassa surisevat nyt muutkin kuin hyttyset.

  IL-2 Sturmovik on…
 • World War 3: Black Gold

  Paina pelin aikana enter, kirjoita sen jälkeen PEACE ja paina taas enter, niin saat huijausmoodin päälle. Tämän jälkeen voit kirjoittaa seuraavat koodit samalla systeemillä, eli ensin enter, sitten koodi ja lopuksi vielä enter.
  MONEYFORNOTHING: lisää rahaa
  NOBELPRIZE1: kaikki tutkimus…
 • Star Wars: Galactic Battlegrounds

  Kirjoita seuraavat koodit pelin sisäiseen chattiruutuun ja paina enter. FORCEFOOD: 1000 ruokaa FORCEORE: 1000 malmia FORCECARBON: 1000 hiiltä FORCESIGHT: poistaa fog of warin FORCEBUILD: salamannopea rakennus ja tutkimus