Blinx: The Time Sweeper (Xbox)

Ultimate Sweeper: Kerää kaikki 80 kissamitalia. Voit ostaa Ultimate Sweeperin viimeistä pomoa edeltävästä kaupasta. Häkkyrä maksaa 90 tonnia. Laite ampuu tulta ja jäätä ja sillä voi huiskia kaiken kokoisia roskia.

Bonusvideo: Läpäise kentät 8-4:n asti A+ tai korkeammalla arvosanalla ja saat Collection-osaan videon pelin kehittäjistä.

Nopea kentän läpäisy: Tee heti kentän alussa matala loikka ja laskeudu aloitusrenkaalle. Peli luulee, että Blinx lätsähti maalirenkaalle. Kikka on erittäin vaikea, mutta niukin naukin mahdollinen.

Helppoa rahaa: Päihitä pomo ja kerää kolikot. Käytä heti Rewind-komentoa ja suurin osa kolikoista palaa kentälle. Hourglass Cavesien helppo pomo on hyvä kullanlypsypaikka.

Lisää aiheesta

 • IL-2-käsikirja aloittelijoille ja vähän edistyneemmillekin

  Tiesitkö, että ilmojen valtias haluaa juuri Sinun sielusi löytävän totuuden? Tie taivaiden auvoon voi olla kivinen ja kynnys pelottavan korkea. Pelit-lehti ojentaa auttavan kätensä ja opastaa oikeaoppisiin palvontamenoihin. Kesäillassa surisevat nyt muutkin kuin hyttyset.

  IL-2 Sturmovik on…
 • World War 3: Black Gold

  Paina pelin aikana enter, kirjoita sen jälkeen PEACE ja paina taas enter, niin saat huijausmoodin päälle. Tämän jälkeen voit kirjoittaa seuraavat koodit samalla systeemillä, eli ensin enter, sitten koodi ja lopuksi vielä enter.
  MONEYFORNOTHING: lisää rahaa
  NOBELPRIZE1: kaikki tutkimus…
 • Star Wars: Galactic Battlegrounds

  Kirjoita seuraavat koodit pelin sisäiseen chattiruutuun ja paina enter. FORCEFOOD: 1000 ruokaa FORCEORE: 1000 malmia FORCECARBON: 1000 hiiltä FORCESIGHT: poistaa fog of warin FORCEBUILD: salamannopea rakennus ja tutkimus