Blizzard paljasti Hearthstonen seuraavan lisärin

Blizzardin Hearthstone-keräilykorttipelin seuraava laajennus on The Witchwood, jonka myötä saadaan 135 uutta korttia ja uusi versio yksinpelattavasta dungeon runista.

Witchwood lisää kaksi uutta avainsanaa: Echo ja Rush. Echo-kortit voi pelata useamman kerran kierroksen aikana. Kahden manan echo-kortin voi lyödä kaksi kertaa, jos käytössä on neljä manaa. Rush-mekaniikka taas on heikennetty Charge. Rush-kortti voi hyökätä samalla kierroksella, jolla se pelataan, mutta kohteena voivat olla vain minionit eikä vastustaja.

Uutena mekaniikkana saadaan Start of Game, joka lisää pakkaan ensimmäisestä kierroksesta asti toimivan efektin, jos koottu pakka täyttää kortin ehdot. Esitellyissä korteissa ehtona on, että koko pakka kootaan joko parittoman tai parillisen mana-arvon korteista.   

Witchwood ilmestyy huhtikuun puolivälin paikkeilla. Samalla alkaa myös uusi korttikierto eli Year of the Raven, jonka myötä standardista poistuvat Whispers of the Old Gods, One Night in Karazhan ja Mean Streets of Gadgetzan.