Bohemia julkaisee ilmaisen räiskinnän juhannukseksi

Bohemia Interactive julkaisee ilmaisen Argo-räiskinnän kesäkuun 22. päivänä Steamissa.

Argo sijoittuu samalle Malden-saarelle kuin Operation Flashpoint: Cold War Crisis aikoinaan. Pelaajat ovat palkkasotureita, jotka taistelevat saarelle pudonneen avaruusaseman jäänteistä. Palkkasoturiliiton vaatimuksesta osapuolet jaetaan viisi vastaan viisi -joukkueisiin. Nettipelimuotoja on kolme: clash, link ja raid. Clash on aluevaltausta, linkissä yritetään vallata alueketju vastustajaa nopeammin ja raidissa puolustava joukkue suojaa datakeskusta, johon hyökkääjä yrittää tunkeutua.

Nettipelin lisäksi mukana on myös Combat Patrol -pelimuoto, jossa 10 hengen tiimi taistelee yhteistyössä tekoälyjoukkoja vastaan. Combat Patrol -pelimuodon tehtävät ja tavoitteet luodaan satunnaisesti. Leikkikenttänä toimii koko 62 neliökilometrin kokoinen saari. Mukana on myös Arma 3:n tehtäväeditori, jolla pystyy luomaan omiakin tehtäviä.

Pelaajat keräävät suoritustensa mukaan expaa, jolla avataan uusia aseita ja lisävarusteita.

Free-to-play-luonteesta huolimatta pelissä ei ole tekijöiden mukaan lainkaan mikromaksuja. Ainoa ostettava asia on 10 euron hintainen Argo Supporter's Pack, jolla saa 14 animaatioita voittotanssiin, 22 kosmeettista muutosta, pääsyn eliittiserverille, ajoneuvot tehtäväeditoriin ja tavallista päheämmän nimikyltin tuloslistoille.