Boom Blox (N-Gage)

Steven Spielbergin Nintendo Wiille hääräämä Boom Blox (Pelit 6/08, 91 p + Pelit suosittelee) on mainio palikkapeli, joten sen taskuversiolle oli kovat odotukset. N-Gagen Boom Bloxissa kerätään tähtipalikoita ja niistä saatavia pisteitä kuulia viskomalla. Kimuranteissa kentissä on mukana pommeja, haamuja, jääpalikoita ja vaikka mitä vaikeuttamassa pistejahtia.

Suoraviivainen peli paljastuu aivan liian yksinkertaiseksi. Kentät ovat järjestään kikkakenttiä, joissa riittää, että keksii, mihin pallo pitää viskaista tähtipalikat sylkevän ketjureaktion käynnistämiseksi. Jos ei heti onnistu, uusia yrityksiä voi ottaa niin kauan, että löytää oikean kohdan. Edes jonkinlaista haastetta tulee vasta neljänkymmenen kentän viimeisissä viritelmissä.

Boom Bloxissa voi tehdä omia kenttiä, mutta kun niitä ei voi ladata minnekään eikä mistään, niin ilo on olematon. Ensimmäisen läpipeluun jälkeen, mikä ei kauan kestä, voisi yrittää saada parhaan suorituksen osoituksena kultapokaalin jokaisesta kentästä. Eipä kiinnosta.

Lisää aiheesta