Bounce: Boing Voyage (N-Gage)

Bouncen pääosassa on pirteä punainen pallo, joka kulkee iloisesti värjättyjen kenttien läpi ja keräilee joko kolikoita tai lasikuulia. Vastuksena pallolla on häijysti naureskeleva Kuutio, joka kiusaa metsän eläimiä sadistisilla hypnoositempuillaan. Matkan varrella vastaan tulee moninaisia mutkia, ja punainen pallokin saa uusia muotoja ja käyttötarkoituksia.

Bounce: Boing Voyage on yksinkertainen ja helpohko toimintapeli, joka tempaa mukaan pirteydellään. Läpipeluun jälkeenkin siihen tarttuu vielä mielellään, jotta saa puuttuvat kuulat kerättyä. Tarjolla on myös N-Gage Arenan kautta kolme ylimääräistä kenttää, joilla voi mitata kykyjään muita Bounce-pelureita vastaan. Helppoa mutta hauskaa.

50

Lisää aiheesta

  • Reset Generation (N-Gage)

    RedLynx teki N-Gage-kännyköiden parhaan pelin, Pathway to Gloryn, ja näyttää nyt, että osaaminen ei ole kadonnut minnekään. Reset Generationissa yritetään ryöstää prinsessa muilta ja varjella samalla omaa kruunupäätään. Kähinässä on mukana kahdesta neljään osapuolta, ja…
  • Boom Blox (N-Gage)

    Steven Spielbergin Nintendo Wiille hääräämä Boom Blox (Pelit 6/08, 91 p + Pelit suosittelee) on mainio palikkapeli, joten sen taskuversiolle oli kovat odotukset. N-Gagen Boom Bloxissa kerätään tähtipalikoita ja niistä saatavia pisteitä kuulia viskomalla. Kimuranteissa kentissä on mukana…
  • Brothers in Arms (N-Gage)

    Toinen maailmansota ei pääty koskaan. Brothers in Arms -toimintaräiskeessä pelaaja ohjastaa yhtä sotilasta natseja vastaan läpi putkisuorien taisteluiden. Konekiväärin lisäksi kouriinsa saa niin käsikranaatteja, sinkoja kuin jopa tankin.
    Pelaaminen on suoraviivaista räiskytystä.…