Bubble Bobble Old And New (GBA)

Super-moodi: Valitse tallennettu tiedosto ja mene otsikkoruutuun (Title Screen). Naputtele oikea, R, vasen, L, Select, R, Select, L.

Bonusroinat: Kirjoita nimet enkkataulukkoon ja saat tavaran. Kirjoita KTT ja saat olutmukin, joka muuttaa kuplat pizzoiksi. Kirjoita STR ja saat flamingon, joka muuttaa kuplat pinkeiksi madoiksi. Kirjoita SEX ja saat haarukan, joka muuttaa viholliset hedelmiksi. Kirjoita ... ja saat veitsen, joka muuttaa viholliset erilaisiksi esineiksi. Kirjoita TAK ja saat mustekalan, joka muuttaa kuplat puisiksi kepeiksi. Kirjoita I.F, KIM, MTJ, NSO, tai YSH ja saat limupurkin, joka muuttaa viholliset erilaisiksi esineiksi.

Lisää aiheesta

 • IL-2-käsikirja aloittelijoille ja vähän edistyneemmillekin

  Tiesitkö, että ilmojen valtias haluaa juuri Sinun sielusi löytävän totuuden? Tie taivaiden auvoon voi olla kivinen ja kynnys pelottavan korkea. Pelit-lehti ojentaa auttavan kätensä ja opastaa oikeaoppisiin palvontamenoihin. Kesäillassa surisevat nyt muutkin kuin hyttyset.

  IL-2 Sturmovik on…
 • World War 3: Black Gold

  Paina pelin aikana enter, kirjoita sen jälkeen PEACE ja paina taas enter, niin saat huijausmoodin päälle. Tämän jälkeen voit kirjoittaa seuraavat koodit samalla systeemillä, eli ensin enter, sitten koodi ja lopuksi vielä enter.
  MONEYFORNOTHING: lisää rahaa
  NOBELPRIZE1: kaikki tutkimus…
 • Star Wars: Galactic Battlegrounds

  Kirjoita seuraavat koodit pelin sisäiseen chattiruutuun ja paina enter. FORCEFOOD: 1000 ruokaa FORCEORE: 1000 malmia FORCECARBON: 1000 hiiltä FORCESIGHT: poistaa fog of warin FORCEBUILD: salamannopea rakennus ja tutkimus