Bungie esittelee Destiny 2:n hahmot

Bungien tavoitteena on tehdä Destiny 2:een selkeämpi tarina kuin ykkösosaan. Viestinsä vahvistamiseksi tiimi teki esittelyvideot kakkososan päähenkilöistä. 

Komentaja Zavala johtaa ihmiskunnan taistelua Last Cityn kukistumiseen asti, mikä tapahtuu käytännössä jo Destiny 2:n introssa. Zavala edustaa Titan-hahmoluokkaa, joten ei liene yllätys, että hän myös pakenee Saturnuksen Titan-kuuhun.

Ikora Rey toimii ykkösosan tavoin Warlock-hahmoluokan johtajana. Hän pakenee Jupiterin Io-kuuhun, jota warlockit pitävät pyhänä paikkana. 

Palkkasoturi Cayde-6 edustaa klassista paha poika -hahmoa, joka laukoo kuteja ja vitsejä liki samaan tahtiin. Cayde-6 on myös Hunter-hahmoluokan kasvot pelissä. 

Hawthorne  on uusi tuttavuus, joka edustaa ihmisryhmää, jota ei ensimmäisessä Destinyssä pahemmin nähty eli Last Cityn ulkopuolisia Maan asukkaita. Kun Last City tuhotaan, valtaosa guardianeista (eli pelaajat) pakenee Hawthornen asuinseudulle Eurooppaan.Yllättäen tilanteesta ei synny konfliktia vaan uusi liitto.  

Red Legionin johtaja Ghaul hyökkää joukkoineen Last Cityyn tuhoten kaupungin ja ajaen sitä puolustavat guardianit pakoon. Ghaulia saadaan kiittää siitä, että Destiny 2:n alussa ykkösosan veteraanit menettävät hahmojensa tasot ja varusteet, joten kaikki pääsevät aloittamaan samasta tilanteesta. 

Pelit-lehti on tehnyt sopimuksen Activisionin kanssa Destiny 2:n markkinoinnista eli tämä on mainos.