Call of Duty 2 (Xbox 360)

Call of Duty 2:ssa soditaan näyttävissä puitteissa kolmen eri armeijan riveissä. Neukut puolustavat Stalingradiaan, britit paukuttavat tankkeja aavikolla ja amerikkalaiset marssivat Normandiasta Reininmaalle. Kahdeksan tunnin mittaisessa pelissä roolit vaihtuvat ehkä aavistuksen liian tiuhaan.

Pelissä on paljon hyviä hetkiä. Tiukoissa puolustustaisteluissa ja ärhäkkäästi etenevissä talonvyörytyksissä on tunnelmaa, eivätkä vieressä karjuvat taistelutoverit suinkaan vähennä sitä. Harmi vain, että toinen maailmansota alkaa olla aiheena jo niin kaluttu, että kaikki tuntuu vanhan kertaukselta. Muuta vikaa Call of Duty 2:ssa ei olekaan.

Call of Duty 2 on niin hyvässä kuin pahassa täsmälleen sama peli Xbox 360:llä kuin PC:llä. Xbox 360:n eduksi voidaan katsoa, että peli pyörii sillä yhtä silkkisen pehmeästi kuin tykeimmässä teho-PC:ssä. Grafiikassa on yksityiskohtia, jotka näyttävät tavallisilla telkkareilla tosi pieneltä tihrulta. Miinuspuolena moninpeli surkastuu Xbox Livessä pelkäksi kahdeksan pelaajan kahakoinniksi.

Call of Duty 2 on laadukasta, mutta kovin yllätyksetöntä sotaa.

Neljä tähteä