Capcom vs. SNK 2 EO (GameCube ja Xbox)

Ultimate Rugal ja Shin Akuma: Täytä kaksi seuraavista kolmesta ehdosta: Hanki vähintään 1500 GPS-pojoa ennen loppua. Päihitä välipomo, eli Geese, Bison tai Vega. Hanki vähintään yksi Finest KO -tyrmäys. Capcom-groovella vastaa lappaa Ultimate Rugal. SNK-groovella areenalle ryntää Shin Akuma.

Custom-groovet: Päihitä tavallinen pomo, eli Akuma tai Rugal. Tavallinen pomo ilmestyy, kun täytät kaksi seuraavista neljästä ehdosta: Hanki vähintään tuhat GPS-pojoa ennen loppua. Hanki vähintään neljä Special KO -tyrmäystä. Rökitä välipomo. Tee vähintään kaksi LV3 Super Combo KO -tyrmäystä.

Välipomojen ilmaantumisen ehdot: Aika ei ole loppunut kesken ainoassakaan erässä. Kone saa tehdä korkeintaan viisi ensimmäistä osumaa. Kone saa tehdä korkeintaan kaksi Special KO -tyrmäystä.

Lisää aiheesta

 • IL-2-käsikirja aloittelijoille ja vähän edistyneemmillekin

  Tiesitkö, että ilmojen valtias haluaa juuri Sinun sielusi löytävän totuuden? Tie taivaiden auvoon voi olla kivinen ja kynnys pelottavan korkea. Pelit-lehti ojentaa auttavan kätensä ja opastaa oikeaoppisiin palvontamenoihin. Kesäillassa surisevat nyt muutkin kuin hyttyset.

  IL-2 Sturmovik on…
 • World War 3: Black Gold

  Paina pelin aikana enter, kirjoita sen jälkeen PEACE ja paina taas enter, niin saat huijausmoodin päälle. Tämän jälkeen voit kirjoittaa seuraavat koodit samalla systeemillä, eli ensin enter, sitten koodi ja lopuksi vielä enter.
  MONEYFORNOTHING: lisää rahaa
  NOBELPRIZE1: kaikki tutkimus…
 • Star Wars: Galactic Battlegrounds

  Kirjoita seuraavat koodit pelin sisäiseen chattiruutuun ja paina enter. FORCEFOOD: 1000 ruokaa FORCEORE: 1000 malmia FORCECARBON: 1000 hiiltä FORCESIGHT: poistaa fog of warin FORCEBUILD: salamannopea rakennus ja tutkimus