Champions of Norrath (PS2)

Taso 20 ja 999 kykypistettä: Aloita peli ja paina pohjaan L1, R2, kolmio, R3.

Kokemusta ja roinaa helposti: Muistikortilla täytyy olla tilaa kahteen tallennukseen. Etsi pomotaistelu, jonka lähellä on tallennuspaikka. Mätä pomoa, kunnes se on henkihieverissä, mutta älä tapa sitä. Vetäydy tallennuspaikalle ja tallenna peli. Palaa pomon luokse ja listi se. Mene takaisin tallennuspaikalle ja luo uusi tallennustiedosto. Poistu pelistä ja lataa ensimmäinen tallennus, jossa pomo on vielä elossa. Importtaa hahmosi uudesta tallennuksesta ja tapa pomo uudestaan. Saat jälleen kokemuspisteet ja kaikki roinat.

Lisää aiheesta

 • IL-2-käsikirja aloittelijoille ja vähän edistyneemmillekin

  Tiesitkö, että ilmojen valtias haluaa juuri Sinun sielusi löytävän totuuden? Tie taivaiden auvoon voi olla kivinen ja kynnys pelottavan korkea. Pelit-lehti ojentaa auttavan kätensä ja opastaa oikeaoppisiin palvontamenoihin. Kesäillassa surisevat nyt muutkin kuin hyttyset.

  IL-2 Sturmovik on…
 • World War 3: Black Gold

  Paina pelin aikana enter, kirjoita sen jälkeen PEACE ja paina taas enter, niin saat huijausmoodin päälle. Tämän jälkeen voit kirjoittaa seuraavat koodit samalla systeemillä, eli ensin enter, sitten koodi ja lopuksi vielä enter.
  MONEYFORNOTHING: lisää rahaa
  NOBELPRIZE1: kaikki tutkimus…
 • Star Wars: Galactic Battlegrounds

  Kirjoita seuraavat koodit pelin sisäiseen chattiruutuun ja paina enter. FORCEFOOD: 1000 ruokaa FORCEORE: 1000 malmia FORCECARBON: 1000 hiiltä FORCESIGHT: poistaa fog of warin FORCEBUILD: salamannopea rakennus ja tutkimus