Cities Skylines sytyttää laitakaupungin valot

Kaupunkisimulaatio Cities Skylines saa After Dark -lisäosan, joka keskittyy kaupungin yöelämään ja muun muassa lisää kauan kaivatun yö- ja päiväsyklin.

Colossal Orderin delsussa on uusia rakennuksia kuten yökerhoja, kasinoita ja keilahalleja. Pelimekaniikkaan lisätään myös beach specialization -ominaisuus, mikä tarkoittaa sitä, että kaupallasia rakennuksia voi rakentaa aivan lähelle rantaa. Jatkossa vesialueet eivät ole tylsästi tyhjiä, vaan niissä saattaa liikkua esimerkiksi uimareita, lainelautailijoita ja kalastusretkeläisiä.

Cities_Skylines_07_AfterDark_07

Peliin on tulossa muitakin kivoja uudistuksia. Kaupungin kaduille ilmestyy After Darkin myötä polkupyörät ja fillarikaistat, joiden perään on huudeltu jo julkaisusta lähtien kuin risteykseen kaahaavalle sinkulakuskille. Pyöräilijät elävät omaa elämäänsä eivätkä liikenneruuhkat vaikuta heidän liikkumiseensa. Pyöräilyn voi kieltää kävelykaduilta.

Muista uudistuksista mainittakoon cargo hub, jonka avulla päästään eroon turhista tienpätkistä, kun rahdin voi jatkossa lastata suoraan satamasta juniin. Kansainvälinen lentokenttä puolestaan helpottaa liikenneongelmia.

Pääsuunnittelija Karoliina Korppoo muistutti Gamescomin esittelyssä vielä siitä, että DLC-suunnitelmista huolimatta tiimissä suhtaudutaan jatkossakin erittäin suopeasti modaajiin ja näiden oivalluksiin. Tiimi pyrkii edelleen tekemään uudistuksia yhteisön toiveiden mukaan.

After Dark ilmestyy syksyn aikana, mutta hintaa tai tarkkaa julkaisupäivää ei vielä ole. Laajennus vaatii peruspelin toimiakseen.

 

Lisää aiheesta