Command & Conquer: Red Alert 2

Kun pelaat Neuvostoliitolla, pistä Yuri ohjaamaan koulubussia. Lataa 5 konepistooliäijää bussiin ja aja bussi vihollisen tukikohtaan. Vihollinen ei ammu bussia.

Kun pelaat neuvostoliittolaisten Libyalla netissä tai skirmishissä, voit ohittaa vihulaisten puolustuslinjat yllättävän tehokkaasti. Rakenna Iron Curtain ja anna sen latautua. Sillä aikaa tee 4-6 räjähderekkaa, ja kun Iron Curtain on valmiina, vie rekat vastustajan tukikohdan viereen. Laita nopeasti Iron Curtain räjähderekkojen päälle niin, että kaikille riittää kuolemattomuutta. Samaan aikaan voit lähettää ne menemään vastustajan tukikohdan keskelle, eivätkä rekat vahingoitu. Sitten voit räjäyttää mitä tahdot.

Neuvostoliittolaisten puolustusvinkit

Puolusta aina tukikohtasi hyvin, varsinkin Tesla Coileilla, mutta muista vahvistaa niiden voimaa Tesla Troopereilla. Muista laittaa myös erittäin kova ilmapuolustus, varsinkin moninpelissä se on tärkeää. Älä ikinä laita Flak Cannoneita liikaa samaan paikkaan! Hyvä keino estää valtausyritykset on laittaa tukikohdan keskelle noin kolmen Conscript-ryhmiä. Ennen kuin alat tekemään suurta hyökkäysjoukkoa, olisi erittäin tärkeää tehdä paljon keräyslaitoksia ja muutama kerääjä niihin.

Yritä aina moninpelissä vallata suurin osa kentän malmivaroista. Valloita malmikentät, varsinkin timanttiesiintymät, vaikka niitä ei yleensä juurikaan ole. Jos sinulla on käytössäsi liikkuva MCV, siirrä se isojen esiintymien viereen ja tuo sille suojajoukkoja. Rakenna siihen Refinery ja suojaa se ilmapuolustuksella sekä Tesla Coileilla (vahvistettuina). Jos sinulla taas ei ole MCV:tä, siirrä pelkkiä tankkeja suojaamaan sitä, mieluiten Apocalypseja. Tärkeää olisi omistaa hyvä meripuolustus vastustajan kuljetusalusten varalta. Siihen soveltuvat hyvin joko Giant Squidit tai sukellusveneet yhdistettyinä Scorpion-laivoihin.

Hyökkäysstrategiat neuvostoliittolaisille

Jos kentässä on vettä riittävästi, puolustuksen on järkevää jälleen tehdä iso laivasto Dreadnought-laivoja ja niiden suojaksi joitakin sukellusveneitä. Scorpion-laivoja olisi myös hyvä tehdä. Ennen Dreadnoughtien tekoa, sinulla pitää olla hallussasi paljon malmiesiintymiä. Mahdolliset öljyesiintymät on myös kätevä vallata.

Sitten kun laivastosi on valmis, vie ne sukellusveneiden kanssa vastustajan tukikohdan edustalle. Tämän jälkeen voit aloittaa vihollisen tukikohdan murskaamisen. Muista tuhota vihollisen ilmapuolustus samalla, koska ne voivat ampua raketit alas.

Jos lähetät vakoojan vastustajan Barracksiin, Battle Labiin ja War Factoryyn, kun pelaat neuvostoliittolaisilla, saat käyttöösi salayksiköt, joita ovat esimerkiksi Yuri Prime, Chrono Ivan, Chrono Commando ja Psi Commando. Sama toimii myös liittoutuneilla. Saat myös valmiit veteraaniajoneuvot rakennettaviksi samalla tavalla. Laita vakooja Barracksiin, Battle Labiin ja War Factoryyn, ja sitten voit rakentaa valmiita veteraaniajoneuvoja.

Lisää aiheesta