Crash Team Racing

Uusia hahmoja. Tee koodit päävalikossa. Jos koodi on oikein, kuuluu ääni.

Penta Penguin: pidä L1 ja R1 pohjassa ja näpyttele alas, oikea, kolmio, alas, vasen, kolmio ja ylös. Penta Penguinilla voit pelata arcade-, battle-, time trial- ja versus-pelimuodoissa.

Ripper Roo: pidä L1 ja R1 pohjassa ja näpyttele oikea, ympyrä, ympyrä, alas, ylös, alas ja oikea.

N. Tropy: pidä L1 ja R1 pohjassa ja painele alas, vasen, oikea, ylös, alas, oikea, oikea.

Dr. N. Brio -hahmo: päävalikossa paina R1+L1 pohjassa alas, vasen, oikea, ylös, alas, oikea, oikea. Jos naputtelit koodin oikein, kuulet äänen. Tämän jälkeen läpäise Roos Tubes Time Trial -moodissa. Ajan pitää olla alle 1.47.87.

Papu Papu: vasen, kolmio, oikea, alas, oikea, ympyrä, vasen, vasen, alas. Saat hahmon myös voittamalla Green Gem Cupin Adventure-pelimuodossa.

Komodo Joe -hahmo: alas, ympyrä, vasen, vasen, kolmio, oikea, alas. Saat hahmon myös voittamalla Blue Gem Cupin Adventure-pelimuodossa.

Pinstripe-hahmo: vasen, oikea, kolmio, alas, oikea, alas. Saat hahmon myös voittamalla Yellow Gem Cupin Adventure-pelimuodossa.

Fake Crash (Vale Crash) -hahmo: voita Purple Gem Cup Adventure-pelimuodossa.

New Game -ruudussa pidä L1+R1 pohjassa ja paina alas, ympyrä, kolmio, oikea. Nyt pitäisi ilmestyä Spyro 2 -demo ruutuun.

Leikekirja: ylös, ylös, alas, oikea, oikea, vasen, oikea, kolmio, oikea.

Bonusradat: L1 ja R1 pohjassa, oikea, oikea, vasen, kolmio, oikea, alas, alas. Saat yhden turboradan ja kolme rataa Battle-muotoon. Turboradan saat myös keräämällä viisi timanttia Adventure-pelimuodossa ja kolme taisteluareenaa saat voittamalla Arcade Cupin easylla, mediumilla ja hardilla.

Voittamattomuus: ylös, ylös, alas, oikea, oikea, ylös.

Naamio joka kerta laatikosta: alas, vasen, oikea, ylös, alas, oikea.

Loputtomat naamiot: vasen, kolmio, oikea, vasen, ympyrä, oikea, alas, alas.

Loputtomat pommit: kolmio, oikea, alas, oikea, ylös, kolmio, vasen.

Loputtomat wumba-hedelmät: alas, oikea, oikea, alas, alas.

Red, Yellow, Green, Blue & Purple Gem Cupit: kerää neljä kappaletta kutakin väriä CTR-kolikoita avataksesi sen värisen Gem Cupin Adventure-pelimuodossa.

Lisää aiheesta