Dark Reign 2 [2]

Etsi niin paljon taelonia kuin vain voit ja puolusta sitä niin hyvin kuin pystyt. Ennen hyökkäystä: Jos olet JDA, vihollisen puolustusta voi heikentää ilmaiskuin (Air Strikes), joita ovat Assault Bots, Vulcan Mines, EMP (Electro Magnetic Pulse) Bomb ja tehokkain näistä eli Concussion Bomb. Suosittelen, että käytät Assault Botteja ja/tai Vulcan Mineja. Mutta jos puolustukseen sisäpuolella on Warden (JDA) tai Disruptor (Sprawlers), pyri tuhoamaan se ensin ja lähetä sitten ilmaiskut.

Jos taas olet Sprawlerit, kannattaa käyttää Skulkeja (tarkka-ampujia) Wardenin/Disruptorin tuhoamisessa. Sprawlereilla ei ole ilmaiskuja kuten JDA:lla, joten käytä Thunder Cannoneja puolustuksen heikentämiseen. Jotta voisit ampua mahdollisimman pitkältä käyttäen Thunder Cannoneja, käytä taas Skulkeja niiden pitkän näkökentän takia.

Muista myös varustaa tukikohtasi ilmantorjuntatykein ja maatykein, koska jos vihollinen pääsee ulomman puolustuslinjan ohi, heillä on vastassa lisää vastarintaa. Ja muista että jos valitset JDA:n, tee paljon ilmavoimia, koska JDA:lla ne ovat yksi tehokkaimmista yksikköryhmistä.

Lisää aiheesta