Dark Summit (PS2)

Koodit: Paina pohjaan Select + Start päävalikossa (Main Menu) ja naputtele koodi. Jos teit homman oikein, kuulet äänen.

Lisää pisteitä ja Alien auki: Kolmio, neliö, L1, ympyrä, R1, X, R1, X. Saat 9 100 000 hissi- ja varustepistettä.

Kaikki lautailijat: Kolmio, neliö, L1, ympyrä, R1, X, R1, kolmio.

Haasteet (Challenge) läpi: Kolmio, neliö, L1, ympyrä, R1, X, R1, neliö. Melkein kaikki haastet on läpäisty. Jäljelle jää vain 43 (Race the Chief), 48 (Bomb #5), 49 (Alien Half Pipe) ja 50 (Storm HQ). Tee ensimmäinen koodi ja saat nekin auki.

Ammu: Neliö, ympyrä, kolmio, R1. Ammu R2-näppäimellä.

Hidastus: Neliö, ympyrä, kolmio, L1. Paina ilmalennon tai reilauksen aikana L1 + R1.

Helppoja pisteitä: Tauota (Pause) peli minkä tahansa tempun aikana. Kun peli jatkuu, saat tempusta pisteet, vaikka alastulo olisi mennyt mönkään.

Lisää aiheesta

 • IL-2-käsikirja aloittelijoille ja vähän edistyneemmillekin

  Tiesitkö, että ilmojen valtias haluaa juuri Sinun sielusi löytävän totuuden? Tie taivaiden auvoon voi olla kivinen ja kynnys pelottavan korkea. Pelit-lehti ojentaa auttavan kätensä ja opastaa oikeaoppisiin palvontamenoihin. Kesäillassa surisevat nyt muutkin kuin hyttyset.

  IL-2 Sturmovik on…
 • World War 3: Black Gold

  Paina pelin aikana enter, kirjoita sen jälkeen PEACE ja paina taas enter, niin saat huijausmoodin päälle. Tämän jälkeen voit kirjoittaa seuraavat koodit samalla systeemillä, eli ensin enter, sitten koodi ja lopuksi vielä enter.
  MONEYFORNOTHING: lisää rahaa
  NOBELPRIZE1: kaikki tutkimus…
 • Star Wars: Galactic Battlegrounds

  Kirjoita seuraavat koodit pelin sisäiseen chattiruutuun ja paina enter. FORCEFOOD: 1000 ruokaa FORCEORE: 1000 malmia FORCECARBON: 1000 hiiltä FORCESIGHT: poistaa fog of warin FORCEBUILD: salamannopea rakennus ja tutkimus