David Beckham Soccer (PS2)

Mene Train With Beckham -moodiin ja valitse Professional Player Certificate. Tee tietty määrä pisteitä eri harjoitusmuodoissa ja saat palkinnon. Joukkeet ilmaantuvat Beckham's Teams -ryhmän Friendly Seriesiin.

Edit Player -toiminto Game Settings -ruudulle: Tee viisi maalia Free Play -moodissa.

Manchester Eleven -joukkue: 20 pistettä Target Free Kicks -moodissa.

World All-Stars -joukkue: 20 pistettä Target Passing -moodissa.

England Eleven -joukkue: 20 pistettä Target Crossing -moodissa.

Klassiset matsit: 15 pistettä Target Shooting -moodissa.

Aztec Arena ja Bouncy Castle -stadionit: Läpäise Panel Bash alle kymmenessä sekunnissa. Stadionit ovat Friendly Series -moodin Game Settings -valinnan alla.

Lisää aiheesta

 • IL-2-käsikirja aloittelijoille ja vähän edistyneemmillekin

  Tiesitkö, että ilmojen valtias haluaa juuri Sinun sielusi löytävän totuuden? Tie taivaiden auvoon voi olla kivinen ja kynnys pelottavan korkea. Pelit-lehti ojentaa auttavan kätensä ja opastaa oikeaoppisiin palvontamenoihin. Kesäillassa surisevat nyt muutkin kuin hyttyset.

  IL-2 Sturmovik on…
 • World War 3: Black Gold

  Paina pelin aikana enter, kirjoita sen jälkeen PEACE ja paina taas enter, niin saat huijausmoodin päälle. Tämän jälkeen voit kirjoittaa seuraavat koodit samalla systeemillä, eli ensin enter, sitten koodi ja lopuksi vielä enter.
  MONEYFORNOTHING: lisää rahaa
  NOBELPRIZE1: kaikki tutkimus…
 • Star Wars: Galactic Battlegrounds

  Kirjoita seuraavat koodit pelin sisäiseen chattiruutuun ja paina enter. FORCEFOOD: 1000 ruokaa FORCEORE: 1000 malmia FORCECARBON: 1000 hiiltä FORCESIGHT: poistaa fog of warin FORCEBUILD: salamannopea rakennus ja tutkimus