Deus Ex: Invisible War

Huijausmoodiin pääsee muokkaamalla pelin hakemistossa olevaa dx2ui.ini-tiedostoa. Tee ensin varmuuskopio, sitten avaa tiedosto ja muokkaa sitä niin, että sieltä löytyy seuraavat rivit.

[DebugMenu]

Active=ACTIVE

Type=Menu

Placement_X=RIGHT

Placement_Y=BOTTOM

PauseGame=False

AutoSizeWidth=True

AutoSizeHeight=True

TextColor_A=24

Color_Normal_A=0

TextShadowColor_A=0

SelectedColor_A=48

UnselectedColor_A=24

Font=font8

MenuDefinitionFile=DX2Menu.ini

ListenForMouseClicks=True

InputLayerName=DebugMenu

Tämän jälkeen pelin aikana oikeasta alakulmasta löytyy debug-valikko, johon pääsee, kun painaa pelin aikana esc. Huijausvalikossa pääsee liikkumaan taaksepäin askelpalauttimella.

Lisää aiheesta

 • IL-2-käsikirja aloittelijoille ja vähän edistyneemmillekin

  Tiesitkö, että ilmojen valtias haluaa juuri Sinun sielusi löytävän totuuden? Tie taivaiden auvoon voi olla kivinen ja kynnys pelottavan korkea. Pelit-lehti ojentaa auttavan kätensä ja opastaa oikeaoppisiin palvontamenoihin. Kesäillassa surisevat nyt muutkin kuin hyttyset.

  IL-2 Sturmovik on…
 • World War 3: Black Gold

  Paina pelin aikana enter, kirjoita sen jälkeen PEACE ja paina taas enter, niin saat huijausmoodin päälle. Tämän jälkeen voit kirjoittaa seuraavat koodit samalla systeemillä, eli ensin enter, sitten koodi ja lopuksi vielä enter.
  MONEYFORNOTHING: lisää rahaa
  NOBELPRIZE1: kaikki tutkimus…
 • Star Wars: Galactic Battlegrounds

  Kirjoita seuraavat koodit pelin sisäiseen chattiruutuun ja paina enter. FORCEFOOD: 1000 ruokaa FORCEORE: 1000 malmia FORCECARBON: 1000 hiiltä FORCESIGHT: poistaa fog of warin FORCEBUILD: salamannopea rakennus ja tutkimus