Divine Divinity

Jos repussa tuntuu olevan liikaa charmeja, niin ne pystyy tunkemaan seuraavalla tempulla kaikki yhteen aseeseen - vieläpä niin, että jokaisen charmin tuoma hyöty tulee käyttöön. Avaa ensimmäiseksi aseruutu ja napsauta charmattavaa asetta, jotta eteen avautuu ruutu, jossa on charmien kolot. Napsuttele sen jälkeen asetta uudestaan niin koloja aukeaa enemmän ja enemmän. Siinä vaiheessa, kun määrä tuntuu riittävältä, lopeta aseen napsautteleminen ja tiputa charmit paikoilleen.

Tällä tavalla pystyy aseeseen liittämään periaatteessa loputtoman määrän charmeja, kunhan vain avaa haluamansa määrän koloja ennen kuin asentaa yhtään charmia.

Lisää aiheesta

 • IL-2-käsikirja aloittelijoille ja vähän edistyneemmillekin

  Tiesitkö, että ilmojen valtias haluaa juuri Sinun sielusi löytävän totuuden? Tie taivaiden auvoon voi olla kivinen ja kynnys pelottavan korkea. Pelit-lehti ojentaa auttavan kätensä ja opastaa oikeaoppisiin palvontamenoihin. Kesäillassa surisevat nyt muutkin kuin hyttyset.

  IL-2 Sturmovik on…
 • World War 3: Black Gold

  Paina pelin aikana enter, kirjoita sen jälkeen PEACE ja paina taas enter, niin saat huijausmoodin päälle. Tämän jälkeen voit kirjoittaa seuraavat koodit samalla systeemillä, eli ensin enter, sitten koodi ja lopuksi vielä enter.
  MONEYFORNOTHING: lisää rahaa
  NOBELPRIZE1: kaikki tutkimus…
 • Star Wars: Galactic Battlegrounds

  Kirjoita seuraavat koodit pelin sisäiseen chattiruutuun ja paina enter. FORCEFOOD: 1000 ruokaa FORCEORE: 1000 malmia FORCECARBON: 1000 hiiltä FORCESIGHT: poistaa fog of warin FORCEBUILD: salamannopea rakennus ja tutkimus