Drakengard (PS2)

Hyökkää seinän läpi: Kiihdytä juoksuhyökkäys täyteen vauhtiin ja iske seinän takana norkoilevia vihollisia kohti. Hyökkäys suhahtaa iloisesti muurin läpi ja viholliset kuukahtavat siihen paikkaan.

Nosta aseen tasoa helposti: Valitse easy-vaikeustaso ja mene ykköskappaleen toisen jaoksen linnaan. Aktivoi Spiked Wisdom, Butcher's Joy tai joku muu ase, joka luo maagisen auran sankarin ympärille. Lataa taikamittari, tee loitsu ja paina nopeasti R2. Vaihda sankarin tassuihin virittelyä kaipaava ase. Juokse vihollisten syliin ja aura tappaa koko poppoon. Tapot lasketaan uuden aseen piikkiin.

Suihkari lentotehtäviin: Läpäise kappale 13 ja Shinjukun vapaatehtävä. Mene lentotehtävien lohharivalikossa kaaoslohikäärmeen kohdalle ja käännä alas.

Lisää aiheesta

 • IL-2-käsikirja aloittelijoille ja vähän edistyneemmillekin

  Tiesitkö, että ilmojen valtias haluaa juuri Sinun sielusi löytävän totuuden? Tie taivaiden auvoon voi olla kivinen ja kynnys pelottavan korkea. Pelit-lehti ojentaa auttavan kätensä ja opastaa oikeaoppisiin palvontamenoihin. Kesäillassa surisevat nyt muutkin kuin hyttyset.

  IL-2 Sturmovik on…
 • World War 3: Black Gold

  Paina pelin aikana enter, kirjoita sen jälkeen PEACE ja paina taas enter, niin saat huijausmoodin päälle. Tämän jälkeen voit kirjoittaa seuraavat koodit samalla systeemillä, eli ensin enter, sitten koodi ja lopuksi vielä enter.
  MONEYFORNOTHING: lisää rahaa
  NOBELPRIZE1: kaikki tutkimus…
 • Star Wars: Galactic Battlegrounds

  Kirjoita seuraavat koodit pelin sisäiseen chattiruutuun ja paina enter. FORCEFOOD: 1000 ruokaa FORCEORE: 1000 malmia FORCECARBON: 1000 hiiltä FORCESIGHT: poistaa fog of warin FORCEBUILD: salamannopea rakennus ja tutkimus