Dungeon Siege [3]

Taikuuteen saa lisää tasoja, kun etsii käsiinsä vihulaisen, joka hyökkää jonkin etäisyyden päästä. Tämän jälkeen ryhmän kärkeen täytyy laittaa hahmo, jolla on paras puolustus ja antaa tälle ohjeeksi puolustautuminen, jotta hahmo ei käy vihollisen kimppuun. Siinä vaiheessa, kun kyseisellä hahmolla on noin puolet elinvoimasta jäljellä, anna parantajan parantaa tämä. Sen jälkeen, kun sama rumba alkaa alusta, parantajan manamäärän pitäisi palautua täyteen ennen kuin seuraavaa parannusta tarvitaan. Tätä toistetaan niin kauan kuin on tarvista.

Lisää aiheesta

 • IL-2-käsikirja aloittelijoille ja vähän edistyneemmillekin

  Tiesitkö, että ilmojen valtias haluaa juuri Sinun sielusi löytävän totuuden? Tie taivaiden auvoon voi olla kivinen ja kynnys pelottavan korkea. Pelit-lehti ojentaa auttavan kätensä ja opastaa oikeaoppisiin palvontamenoihin. Kesäillassa surisevat nyt muutkin kuin hyttyset.

  IL-2 Sturmovik on…
 • World War 3: Black Gold

  Paina pelin aikana enter, kirjoita sen jälkeen PEACE ja paina taas enter, niin saat huijausmoodin päälle. Tämän jälkeen voit kirjoittaa seuraavat koodit samalla systeemillä, eli ensin enter, sitten koodi ja lopuksi vielä enter.
  MONEYFORNOTHING: lisää rahaa
  NOBELPRIZE1: kaikki tutkimus…
 • Star Wars: Galactic Battlegrounds

  Kirjoita seuraavat koodit pelin sisäiseen chattiruutuun ja paina enter. FORCEFOOD: 1000 ruokaa FORCEORE: 1000 malmia FORCECARBON: 1000 hiiltä FORCESIGHT: poistaa fog of warin FORCEBUILD: salamannopea rakennus ja tutkimus