Ence jäi voiton päähän Major-turnauksesta

Kilpapelijoukkue ENCE jäi yhden voiton päähän Counter-Strike Major -turnauspaikasta Lontoossa pelatussa karsintaturnauksessa.

ENCE selvitti tiensä läpi karsintojen, mutta Major-turnaukseen pääsyyn olisi vaadittu enää yksi voitto joko tanskalaisesta Optic Gamingista tai ruotsalaisesta Ninjas in Pyjamas -jengistä. ENCE hävisi NIPille 0-2 ja Opticille 1-2. Kompastuskivinä olivat Inferno- ja Mirage-kartat, joissa ENCE sukelsi pahasti. Joukkue hävisi Opticille Miragessa ja NIPille Infernossa tylyin 2-16-lukemin.  

Systeemi on raaka. ENCE joutui jo varapatruunoille, sillä tiimi ehti kertalleen karsiutua ennen Moskovan turnausta, mutta kilpailijoiden päästessä muista turnauksista jatkoon ENCE peri paikan Moskovasta itselleen ja taisteli tiensä Lontooseen asti. Lontoon Minor-turnauksen kaksi parasta pääsi viimeisinä mukaan Major-turnaukseen: nyt ne olivat NIP ja Optic.  

Miljoonan dollarin London Major -turnaus pelataan syyskuussa ilman ENCEä. Keväällä kokoonpanoa julkistaessaan ENCE ilmoitti, että joukkueen kauden päätavoitteena oli Lontoon Major-turnaus ja paikka 24 maailman parhaan Counter-Strike-jengin joukossa. Viikonloppuna siitä jäätiin vain yhden voiton päähän.

Pelit-lehden esports-blogia sponsoroi Jimm's