ENCE nappasi turnausvoiton

ENCE ylsi uransa suurimpaan voittoon Kiovassa, kun joukkue voitti Ukrainassa pelatun 300 000 dollarin Counter-Strike-turnauksen. Starseries & i-League -turnauksen finaalissa kaatui ukrainalainen Vega Squadron. ENCEn osuus voittopotista on 125 000 dollaria.

Vaikka Starseries & i-League ei kuulu Major-turnauksiin, maailman CS:GO-kärkikymmeniköstä turnaukseen osallistuivat Mousesports, BIG, North ja NRG Esports. Kärkijoukkueista ENCE kukisti Mouseportsin lohkovaiheessa ja puolivälierässä BIGin. 

Finaali Vegaa vastaan venyi tuntien väännöksi, jonka ENCE voitti lopulta 3-2-lukemin. ENCE vei kartoista de_infernon, de_dustin ja de_overpassin, de_miragessa ja de_trainissa tuli niukat tappiot. De_overpass-ratkaisukartassa näytti hetken, että ENCE tekee perinteisen suomisulamisen, kun 12-3-tilanteessa Vega aloitti loppukirin ja voitti useamman pelin putkeen. ENCE voitti kartan ja turnauksen lopulta luvuin 16-9.    

ENCEssä pelaavat Aleksi "allu" Jalli, Jani "Aerial" Jussila, Sami "xseveN" LaasanenJere "Sergej" Salo ja Aleksi "Aleksib" Virolainen. Kokoonpanoa valmentaa Slaava ”Twista” Räsänen.

Esports-blogia sponsoroi Jimm's.