Fallout 2 [17]

Tässä läpipeluuohjeet haastavalle tehtävälle hoitaa Geckon ydinvoimalaongelma.

Pääset Vault Cityn sisäisempään osaan näyttämällä Vault-pukusi portin edessä olevan rakennuksen virkamiehelle. Saat Day Passin, jolla voit olla kaupungissa 6 pm:n asti. Puhu Central Council -rakennuksessa Lynettelle (First Citizen). Saat häneltä tehtäväksi hoitaa Geckon kiusallisen ydinvoimalaongelman.

Mene Geckoon puhumaan Managers Officessa Haroldille. Hän kertoo sinulle, että voimalasta vuotaa myrkyllistä jätettä pohjavesiin. Harold mainitsee myös, että he tarvitsevat siihen yhden osan, jonka saisi Vault Citystä. Ghoulit eivät itse voi hakea sitä, koska Vaultin vartijat ampuisivat heidät ensi silmäyksellä.

Lähde siis takaisin Vault Cityyn, mutta älä puhu Lynettelle asiasta mitään tai hän heittää sinut pois kaupungista. Sen sijaan puhu saman rakennuksen kokoushuoneessa olevalle counselor McGregorille. Hän kertoo, että voit hakea osan varastosta. Varaston löydät muiden kauppojen vieressä olevasta varastosta. Puhu pomolle ja hän antaa sinulle osan.

Mene seuraavaksi Geckon ydinvoimalan keltaiselle turva-alueelle puhumaan ghoulille, joka on omassa huoneessaan. Ensimmäisellä kerralla hän ei saa asennettua osaa, mutta kun kannustat häntä uudelleen, hän onnistuu.

Jos sinulla ei ole tarpeeksi hyvää puhetaitoa, eikä ghouli suostu asentamaan osaa, sinun pitää tarttua itse toimeen. Ennen reaktoriin sisään menoa, ota muutama Rad-X säteilyn ehkäisemiseksi. Varaa myös pari Rad-Awaytä jälkeenpäin otettavaksi. Voit käskeä robottia asentamaan osan, mutta olemassa on helpompikin tapa. Kävele reaktorihuoneen toisella puolella olevan punaisen vivun luokse. Valitse hiirivalikosta repun kuva ja laita osa siihen. Jos science- tai repair-taitosi eivät ole korkeat, sinun pitää toistaa tämä muutaman kerran. Kaikki kaverit kannattaa jättää reaktorin ulkopuolelle, etteivät he vahingoittuisi eivätkä olisi tiellä.

Vault Cityssä McGregor antaa sinulle nyt citizenin paperit, joten pääset Vaultin sisällekin. Voit parantaa voimalaa vielä näin. Ghoul, joka korjasi sen, antaa sinulle Holo-Diskin, jonka voit laittaa Vaultin päätietokoneeseen ja sitten viedä takaisin (muista ensin kysyä lupaa McGregorilta). Geckosta löydät vielä ghoulin, joka antaa sinulle diskin, jonka voit viedä McGregorille. Siinä kerrotaan Geckon halusta myydä energiaa Vault Citylle.

Lisää aiheesta