FIFA 2000

Helppo tapa tehdä maali on hyökätä jommastakummasta laidasta ja vähän ennen rangaistusaluetta lähteä kohti maalia ja vetää pallo maalin ylänurkkaan.

FIFA palkitsee maaleilla ja tilanteilla pelaajaa, joka saa aikaan parhaan painostuksen. Pallon hallussa pitäminen, hyökkäysalueella vietetty aika ja maalia kohti suuntautuneet laukaukset (vaikka olisivat sitten millaisia läppäsiä) parantavat mahdollisuuksia tietokoneen ohjaaman puolustuksen sekoilemiseen ja pallon löytämiseen tiensä verkon perukoille.

Hillitse haluasi vaihdella pelaajia villisti, kun joudut tiukkaan paikkaan omalla puolustusalueellasi. Paniikkiin menemisen sijaan säilytä kontrolli yhdessä pelaajassa ja naputtele kiivaasti kevyen taklauksen nappulaa. Koska peli itse siirtää pelaajia pallonkuljettajan lähelle, on kuka tahansa pelaaja, joka pääsee palloon kiinni, valmiina varastamaan pallon vastustajan jalasta.

Yksi parhaista tavoista liikutella palloa tiiviin puolustuksen keskellä, on käyttää lob-syöttöä. Tämä johtuu yksinkertaisesti siitä, että kukaan ei pysty varastamaan palloa ilmasta. Myös vastaanottajalla on enemmän aikaa ja vähemmän painetta, kun tämä siirtyy ottamaan vastaan hidasta ilmapalloa salamannopean maasyötön sijaan.

Siinä vaiheessa kun olet saanut pelistä jonkinlaisen otteen, vaihda tuomarin tiukkuudeksi maksimi. Tietokoneen ohjastamat joukkueet pelaavat varsin aggressiivisesti, kuten myös useimmat uudet ihmispelurit.

Jos pääset ryntäämään rangaistusalueelle vastustaja kantapäilläsi, älä laukaise, vaan anna vastustajan kaataa sinut, kuten tämä melko varmasti aina tekee. Tämän jälkeen voit pistää pallon helposti pömpeliin pilkulta.

Lisää aiheesta