Final Fantasy 7 [8]

 

Eri hahmojen neljännen tason limit-iskut

Cloud: Tappele Gold Saucerin Battle Squaressa yhdellä käynnillä niin paljon, että pisteesi riittävät Omni Change -Limitin ostoon.

Barret: Barretin Catastrophen saa Corel Villagesta, puhumalla hattupäisen naisen kanssa.

Tifa: Kun soitat Tifan talossa (sijaitsee Nibelheimissä) pianoa saat Final Heaven-Limitin. Melodia alkuperäisten asetusten mukaan menee näin: Ins, Del, +, PgUp ja +, PgUp ja Del, Ins, Del, +, PgUp ja Ins, Enter, Ins, Del, Ins ja lopeta viitosella.

Red XII: Nibelheimin kartanosta löytyy kassakaappi, joka on lukossa. Kassakaapin saa auki yhdistelmällä oikea 36, vasen 10, oikea 59 ja oikea 97. Kassakaapin sisältä löytyy vihollinen ja muun muassa Redin Limit -ohjekirja.

Yuffie: Kun olet selvittänyt Yuffien oman seikkailun, palaa takaisin Wutaihin ja juttele Yuffien isälle.

Cid: Cidin Limit-ohjekirja löytyy samasta paikasta mistä Yuffien Conformer, eli meren pohjalta lentokoneesta.

Vincent: Lucrecian luola, kun vierailet siellä sekä toisen että kolmannen CD:n aikana.

Yuffien seikkailu ja Leviathan

Kun menet ensimmäisen kerran Wutain saarelle, pöllii Yuffie sinulta kaikki materiat ja menee piileskelemään Wutaihin. Kun saat hänet vihdoin takaisin, voit mennä viisikerroksiseen pagodaan tappelemaan. Voitettuasi kaikki pagodan viisi vihollista, saat Leviathan-materian.

Erikoiset chocobot, jotka voit kasvattaa pelissä:

Sininen: voi ylittää jokia ja matalia vesiä

Vihreä: voi ylittää vuoria

Musta: samat taidot kuin vihreällä ja sinisellä yhteensä

Kultainen: voi ylittää kaiken: meret, joet, vuoret.

12 kohdan ohjeet: Gold chocobon kasvatus

Nämä tarvitset:

Highwind (ilmalaiva)

Cloud (oltava mukana)

Lifetime Pass to Gold Saucer = 30 000 gil

6 chocobo-tallia a 10 000 = 60 000 gil

40 Sylkis Greensiä a 5 000 = 200 000 gil

Yhteensä 290 000 gil

3 Carob Nutsia

1 Zeio Nut

Chocobo Lure -materia (sen voi ostaa chocobo Farmilta)

1. Osta 6 tallia tyypiltä chocobo-farmilta (talo aloitussaarella, pihalla iso aitaus). Voit ostaa vain yhden tallin kerrallaan, joten sinun täytyy puhua hänelle kuusi kertaa.

2. Mene Goblin Islandille. Se on aivan kartan oikeassa reunassa keskellä oleva saari. Katso kartasta, kun seisot saarella niin näet sen nimen. Vaeltele saarella, kunnes törmäät pieniin rumiin örkkeihin. Tappamalla ne tai käyttämällä Steal-materiaa saat Zeio Nutin.

3. Mene Bone Villagen ulkopuolelle (ylimmäinen saari) ja kiertele sen kaakkoispuolella olevilla ruohokentillä, kunnes törmäät punaiseen lohikäärmeeseen, jonka nimi on Vlakondrios. Tapa se tai käytä Steal-materiaa, saatat hyvällä onnella saada Carob Nutin. Lohikäärmeellä on energiaa 33 500, joten varastaminen on helpompaa. Toista sama, kunnes saat 3 Carob Nuttia.

4. Mene chocobo Sagen luo, hänet löytää Bone Villagesta luoteeseen, ja osta 40 Sylkis Greeniä.

5. Etsi chocobon jäljet Gold Saucerin läheltä, aavikon oikealta puolelta ja kävele jälkien päällä edestakaisin, kunnes joudut taisteluun, jossa vastassasi ovat chocobo ja kaksi spenceriä eli pieniä, vihreitä, kalan näköisiä otuksia, joilla on siivet ja ne leijuvat hiukan maan yläpuolella. Jos vastassasi on jotakin muuta, älä vaivaudu ottamaan chocoboa kiinni. chocobon saat kiinni, kun tapat viholliset sen ympäriltä, eikä chocobo lähde karkuun. Kun saat oikeanlaisen chocobon kiinni, valitse ilmaantuvasta valikosta "send it to farm".

6. Palaa takaisin farmille ja puhu tallissa seisovalle Billille chocobojen siirtämisestä. Nyt saat tutkia pyydystämääsi lintua, jonka kuuluisi kulkea pää pystyssä ja Bill sanoo sen olevan "good chocobo". Jos lintu on oikea, anna sille nimi ja siirrä se talliin. Muista tarkistaa ja panna muistiin sen sukupuoli.

7. Seuraavaksi lennä kävelemään Ccocobon jäljille, jotka ovat suoraan farmista alaspäin. Jatka kunnes joudut taisteluun chocobon ja kahden spiral-nimisen, vaaleanvioletin värisen, suden näköisen otuksen kanssa. Ota lintu kiinni ja lähetä se taas farmille. Käy tarkistamassa kumpaa sukupuolta se on. Jos se on samaa sukupuolta, kuin aiemmin saamasi lintu, toista vaihe 7 alusta, kunnes saat kiinni chocobon, joka on oikeaa sukupuolta. Bill sanoo, että tämä chocobo on "great".

8. Nyt tallenna, koska edessä on turhauttavaa sahaamista. Puhu Billille ja valitse vaihtoehto "breeding chocobos". Valitse Carob Nut ja pyydystämäsi linnut. Nyt saat chocobon poikasen, joka voi olla keltainen, sininen tai vihreä. Sinun täytyisi saada ensimmäiseksi vihreä poikanen. Jos et saanut sitä, aloita tallennuksesta uudelleen niin monta kertaa, että saat ensimmäiseksi vihreän chocobon. Tallenna tilanne sen jälkeen uudelleen ja tee alku uudestaan, mutta nyt sinun pitäisi saada tulokseksi sininen chocobo, joka on vastakkaista sukupuolta kuin vihreä.

Aloita uudelleen kunnes saat sen. Juttele Billille ja valitse "feeding chocobos", anna molemmille chocoboille 10 Sylkis Greeniä. (Voit myös kilpailuttaa nämä chocobot, mutta se ei ole välttämätontä. Tällöin tarvitset 20 sylkis greeniä lisää, kts kohta 9)

9. Nyt sinun täytyy tehdä jotakin jonkin aikaa, että poikaset kasvavat. Kun poikaset ovat kasvaneet aikuisiksi, mene Gold Sauceriin chocobo racing -huoneeseen. Puhu naiselle, joka seisoskelee huoneessa. Hän ilmottaa sinut kilpailuun valitsemallasi chocobolla. Sinun täytyy voittaa kilpailu samalla chocobolla ainakin 7 kertaa, kunnes se on A-luokassa. Osallistu kilpailuun niin monta kertaa, että sekä sininen että vihreä chocobosi ovat joko A- tai S-luokassa. Palaa farmille ja tallenna pelisi.

10. Puhu Billille uudestaan jalostamisesta. Käytä taas Carob Nutia ja valitse sininen ja vihreä chocobo. Tuloksena pitäisi olla musta poikanen.

11. Tallenna tilanne. Seuraavaksi lähde ylimmälle saarelle. Laskeudu saaren vasempaan reunaan Icicle Inn -kylän lähelle ja kävele chocobon jäljille. Hankkiudu taisteluun chocobon ja kahden jumpingsin (kanin näköisiä otuksia) kanssa. Kun saat linnun kiinni, mene farmille ja tarkista sen sukupuoli. Bill sanoo, että se on "wonderful". Jos se on vastakkaista sukupuolta kuin musta lintusi, voit pitää sen. Jos taas ei, mene takaisin jälkien luo ja hanki toinen.

12. Kun sinulla on sekä musta että wonderful chocobo, anna niille molemmille 10 Sylkis Greeniä ja kuluta taas aikaa, vaikka tappamalla vihollisia ympäristössä. Mene Gold Sauceriiin ja kilpailuta molemmat uudet chocobot A- tai S-luokkaan. Hankkiudu takaisin farmille ja tallenna peli. Puhu Billille jalostamisesta, käytä Zeio Nutia ja valitse musta ja keltainen wonderful chocobo. Tuloksena pitäisi olla gold chocobo. Jos ei, niin lataa tallennus ja yritä uudelleen. Muista, että jalostamasi linnut eivät karkaa, kun nouset pois kyydistä. Voit myös viedä lintusi ilmalaivaan.

Lisää aiheesta