Final Fantasy 8 [4]

 

CC-jäsenet:

Balamb Gardenissa on joitakin hyviä kortinpelaajia. Siksi suosittelen hankkimaan muutamia huippukortteja ennen tätä tehtävää. Lisäksi sinun täytyy voittaa 15-20 kortinpelaajaa ennen kuin voit aloittaa tehtävän.

CC:n jäsenet eivät ole helppoja. Ensimmäinen, Jack, kävelee ajoittain ympäri pääaulaa. Kun voitat hänet, voit kohdata Jokerin. Hän on useimmiten Training Centerissä. Jokeri on se, joka kauppaa tavaroita lähellä blizzard draw pointia. Hän ilmestyy silloin tällöin, joten saattaa mennä hetki ennen kuin osut kohdalle. Ja hänellä on Leviathan kortti, älä unohda ottaa sitä!

Seuraava jäsen, Risti, löytyy vaeltamasta ympäri käytävää alueella dormitory - cafeteria - parking lot. Kun voitat hänet, mene takaisin pääaulaan ja näet kahden tytön kävelevän tietokoneelle. Kun he pysähtyvät, haasta heidät. He ovat yhdessä jäsen Ruutu.

Seuraava on Pata, joka on toisessa kerroksessa, lähellä hissiä. Hän on samalla paikalla kuin heppu, joka antoi sinulle ensimmäiset korttisi. Huomaathan, että hän ilmestyy milloin sattuu, joten jos hän ei ole siellä, poistu ruudusta ja palaa kunnes näet hänet.

Viides jäsen, Hertta on Xu, joka on komentosillalla. Hänellä on Carbuncle-kortti, joten muista voittaa se häneltä.

Viimeinen CC-jäsen on hiukan hankala löytää. Ensin puhu Nidalle ylhäällä. Seuraavaksi mene haastamaan Tri. Kadowaki. Hän mainitsee kuninkaan. Mene huoneeseesi, aja muut pois ja nuku. Kuningas tulee harvoin, joten nuku uudelleen ja uudelleen. Hänellä on Gilgamesh-kortti, josta saa 10 Holy Waria.

Card Queen:

Tämä on todennäköisesti toiseksi vaikein ja pisin tehtävä koko pelissä. Se vaatii kärsivällisyyttä ja monia alusta aloittamisia, joten kun pääset eteenpäin tallenna heti! (ja muista nopea R1, R2, L1, L2, Start, select temppu).

Korttien kuningatar löytyy Balambista. Hän on heti aseman ulkopuolella, ja hän pysyy siellä kunnen häviät harvinaisen kortin hänelle (GF/pelaajakortti). Kun se tapahtuu, hän vaihtaa kylää. Sinun tavoitteenasi on saada kuningatar Dolletiin. Hänellä on silloin eri vaihtoehtoja normaalipuheessa. Kuningatar pyytää sinulta korttia, jotta hänen isä voisi tehdä uuden harvinaisen kortin. Kun häviät hänelle tuon samaisen pahvinpalan, kuningattaren isä maalaa uuden kortin. Vanha kortti taas menee kuningattaren veljelle, joka asuu taiteilijan talossa Dolletissa. Pelaa ja voita kortti takaisin.

Kun häviät tai voitat harvinaisuuden kuningattaren veljeltä, hän muuttaa toiseen kylään ja joudut saamaan hänet takaisin Dollettiin uudestaan ja uudestaan. Jos häviät hänelle kortin, joka ei ole osa tehtävää, joudut pelaamaan häntä vastaan kunnes saat sen takaisin. Voit hävitä pyydetyt kortit vain Dolletissa! Muista, että sinun on saatava random-sääntö poistettua Dolletista, jotta onnistuisit. Hän haluaa nämä kortit tässä järjestyksessä:

Kortti / Uusi kortti / Uuden kortin sijainti

MiniMog / Kiros / Deling City, mies tummissa vaatteissa kauppa-alueella

Sacred / Irvine / FH, päällikön vaimo Flo

Chicobo Chubby / Chocobo / Balamb Garden, lähellä kirjastoa penkillä istuva heppu

Alexjaer / Doomtrain / Timber, baarin omistaja

Doomtrain / Phoenix / Esthar, Presidential Palace, apulainen kirjaston ulkopuolella

Helppo tapa poistaa sääntöjä

Ensin, mene jollekin sellaiselle alueelle, jossa on vähintään yksi uusi poistettava sääntö. Seuraavaksi pelaa jonkun kanssa, jotta muistat säännöt.

Esimerkiksi:

Balambissa on open, Dolletissa elemental ja random. Haluat poistaa randomin, joten pelaa jonkun kanssa Balambissa, jotta opit itse openin. Mene alueelle, jossa on poistettava sääntö. Pelaa jonkun kanssa (varmista, että pelaaja sanoo jotain uusista säännöistä) ja joku seuraavista tapahtuu: levität uuden säännön, poistat vanhan tai mitään ei tapahdu. Jos tapahtuu jotain muuta kuin mitä tahdoit, virta pois päältä ja uudestaan. Jatka kunnes pääset toivottuun tulokseen.

Voit tehdä pikku huijauksen. Haluat Korttien kuningattaren Balambista Dollettiin, joten älä päästä häntä seikkailemaan läpi koko maailman, vaan toista pelaamista hänen kanssaan kunnes kuningatar kulkee Dolletista Balambiin ja toisin päin.

Alienit:

Oletko jo huomannut miten joillain paikoilla pieni UFO ilmestyy. Kun teet tätä tehtävää, tarvitset Ragnarokin, Enc-Nonen ja viisi Elixiriä.

Ensimmäinen kohtaus on Winhill Bluffseilla lähellä Winhilliä. Toinen on Mjay Beachillä, saarella lähellä Timberiä. Kolmas on Kashkabald Desertillä, lähellä Centran raunioita ja Cactuarin saarelta oikealle. Viimeinen kohtauspaikka on Trabiasta itään, saarella, joka on itään Heath Peninsulasta. (Oikeastaan saari lasketaan osaksi niemeä.)

Kun olet tavannut UFOn kaikissa neljässä paikassa, mene vuorelle, joka on pohjoiseen pyhästä Chocobo-metsästä Grjaidi Forestilla. Se on suuri alue Estharista pohjoiseen. Päihitä UFO, mikä ei ole vaikeaa ja mene Balamb Gardenin vanhalle paikalle. Siellä kohtaat sitten alienin, PuPun.

Sinulla on kaksi vaihtoehtoa: tapa PuPu saadaksesi Acclerator, tai anna sille viisi Elixiriä saadaksesi oudoimman kortin koko pelissä: PuPu-kortin! Minä ottaisin kortin, mutta itsepähän päätät. Ja onnea matkaan.

Lisää aiheesta