Final Fantasy Origins

Fantasy

Dragon Warrior -viitteitä: Mene Elflandin valkoisen magian kaupan tienoille. Paikan lähellä lojuu kolme hautakammiota. Kauimpana vasemmalla sijaitsevassa hautakivessä lukee "Here lies Erdrick", "873-866" ja "R.I.P.".

Helppoa kokemusta: Provakasta koilliseen sijaitsee kahden palan kokoinen läntti, jossa rymyää pohjoisen mantereen hirviöitä. Niistä irtoaa runsaasti kokemusta. Matsit ovat tiukkoja, ellei sankari ole vähintään tasolla 12.

Helppoa rahaa: Nappaa piraattien laiva. Mene paattiin ja paina X + ympyrä 55 kertaa. Läpäise avattu numeropeli mahdollisimman nopeasti. Alle kahden minuutin suorituksesta irtoaa yli 10 000 giliä.

Adamant: Excaliburin kaipaama adamant on taivastornissa. Tarvitset "chimen" ja "cuben". Mene torniin ja kahdeksan suunnan risteykseen. Valitse alhaalla vasemmalla makaava loukko. Päihitä hirviö ja nappaa adamant arkusta.

Zeus-hanska: Voit saada Zeus Gloven tuurilla Bahamutin luolasta. Mene luolaston vasempaan alaosaan ja jos onni on myöten, varusteruudulle ilmaantuu Zeus Glove. Mahdollisuus hanskan ilmaantumiseen on 1:300.

Näkymätön vartija: Mene Conerian linnaan. Kuningatar Janen huoneen yläpuolella on paikka, joka vaikuttaa olevan täysin tyhjä. Hetken mesoamisen jälkeen huomaat, että voit puhua jonkun kanssa.

Lisää aiheesta

 • IL-2-käsikirja aloittelijoille ja vähän edistyneemmillekin

  Tiesitkö, että ilmojen valtias haluaa juuri Sinun sielusi löytävän totuuden? Tie taivaiden auvoon voi olla kivinen ja kynnys pelottavan korkea. Pelit-lehti ojentaa auttavan kätensä ja opastaa oikeaoppisiin palvontamenoihin. Kesäillassa surisevat nyt muutkin kuin hyttyset.

  IL-2 Sturmovik on…
 • World War 3: Black Gold

  Paina pelin aikana enter, kirjoita sen jälkeen PEACE ja paina taas enter, niin saat huijausmoodin päälle. Tämän jälkeen voit kirjoittaa seuraavat koodit samalla systeemillä, eli ensin enter, sitten koodi ja lopuksi vielä enter.
  MONEYFORNOTHING: lisää rahaa
  NOBELPRIZE1: kaikki tutkimus…
 • Star Wars: Galactic Battlegrounds

  Kirjoita seuraavat koodit pelin sisäiseen chattiruutuun ja paina enter. FORCEFOOD: 1000 ruokaa FORCEORE: 1000 malmia FORCECARBON: 1000 hiiltä FORCESIGHT: poistaa fog of warin FORCEBUILD: salamannopea rakennus ja tutkimus