Final Fantasy VII [4]

Kukista Ruby Weapon helposti:

Kaikki tietävät, että Ruby Weapon kostaa Knights of the Round -iskun tehokkaalla Ultimalla. Seuraavan kikan turvin Rubyn Ultimat eivät tunnu missään. Tarvitset temppuun vain Cloudin. Anna Cloudille Ultima Weapon -ase ja valikoimien paras suoja. Laita Cloudin Accessoryyn Ribbon. Anna Cloudille myös W-Summon-materia, HP Absorbiin yhdistetty Knights of the Round -materia ja Mimeen yhdistetty Counter -materia. Materiat on nostettava Master-tasolle.

Tapata ennen Ruby Weapon -taistelua ryhmän muut jäsenet. Ruby pistää heti kätensä hiekkaan ja voit hyökätä vapaasti. Aloita Knights of the Roundiin yhdistetyllä W-Summonilla. Laita toinen Knights of the Round käsiin ja kolmas kehoon. Joka kerran kun käytät Knights of the Round -kutsua, Cloud parantuu HP Absorbilla 9999 pisteen edestä. Ruby käyttää Ultimaa ja Cloud menettää energiaa. Counter-vastahyökkäyksen ja Mimen turvin Cloud vastaa taas Knights of the Roundilla. Niitin jälkeen Cloud saa jälleen 9999 pistettä energiaa. Ruby jatkaa Ultimalla ja sama rumba toistuu. Tämä on yksi varmimmista keinoista Ruby Weaponin tuhoamiseen.

Edgar

Lisää aiheesta

 • IL-2-käsikirja aloittelijoille ja vähän edistyneemmillekin

  Tiesitkö, että ilmojen valtias haluaa juuri Sinun sielusi löytävän totuuden? Tie taivaiden auvoon voi olla kivinen ja kynnys pelottavan korkea. Pelit-lehti ojentaa auttavan kätensä ja opastaa oikeaoppisiin palvontamenoihin. Kesäillassa surisevat nyt muutkin kuin hyttyset.

  IL-2 Sturmovik on…
 • World War 3: Black Gold

  Paina pelin aikana enter, kirjoita sen jälkeen PEACE ja paina taas enter, niin saat huijausmoodin päälle. Tämän jälkeen voit kirjoittaa seuraavat koodit samalla systeemillä, eli ensin enter, sitten koodi ja lopuksi vielä enter.
  MONEYFORNOTHING: lisää rahaa
  NOBELPRIZE1: kaikki tutkimus…
 • Star Wars: Galactic Battlegrounds

  Kirjoita seuraavat koodit pelin sisäiseen chattiruutuun ja paina enter. FORCEFOOD: 1000 ruokaa FORCEORE: 1000 malmia FORCECARBON: 1000 hiiltä FORCESIGHT: poistaa fog of warin FORCEBUILD: salamannopea rakennus ja tutkimus