Final Fantasy VII Remake myy loistavasti

Final Fantasy VII Remake -uusversio vanhasta klassikosta myy erinomaisesti. Final Fantasy VII Remake ylsi vain kolmessa päivässä 3,5 miljoonan kappaleen myyntiin, ilmoitti Square-Enix. Luvussa ovat mukana kauppoihin toimitetut kappaleet ja digimyynti PS4:llä.

Luku on erityisen vaikuttava, sillä vuonna 1997 ilmestynyt Final Fantasy VII on koko historiansa aikana myynyt 12,3 miljoonaa kappaletta.  

Final Fantasy VII sijoittuu kyberpunk-henkiseen maailmaan, jossa ekoterroristit taistelevat suuryhtiötä vastaan. Remake ei ole pelkkä roolipelin grafiikkapäivitys vaan pääjuoneen ja tarinan hahmoille on tehty uutta sisältöä, myös pelimekaniikkaa on modernisoitu.   

"Vaikka loppupeli meneekin höpöksi, minun kirjoissani Remake on yksi vaikuttavimmista AAA-pläjäyksistä moneen vuoteen. Final Fantasy VII Remakessa kaikkein ihastuttavinta on sen korean pinnan alla sykkivä suuri sydän. Kyberpunkahtavista vivahteista huolimatta elämä lautaskaton alla ei ole mitään stimulanttien rännittämistä kumihousuissa, vaan jätteisiin hukkuvat ihmiset yhä unelmoivat paremmasta tulevaisuudesta ja heillä on kyky nähdä ympärillään iloa ja kauneutta. FF7: Remake on niitä harvoja pelejä, jotka ovat liikuttaneet minut kyyneliin. Useammin kuin kerran", kommentoi Pelit-lehden tavoittama pelikriitikko Lassi Hietala