Final Fantasy VIII [10]

Omega weapon

Päinvastoin kuin väititte pelin vahvin vihollinen ei ole Ultima Weapon vaan Ultimecian linnasta löytyvä Omega Weapon. Osumapisteitä sillä on noin miljoona ja sen hyökkäykset vievät 9998 tai tappavat hahmon kokonaan. Omega Weaponin saa Ultimecian linnasta ja tarvitset siihen molemmat ryhmäsi.

Vie ryhmä, jonka haluat taistelevan Omega weaponia vastaan suihkulähteen luo ja astu vihreään sädekehään. Vaihda toiseen ryhmään, jonka on mentävä aloitushalliin, portaita ylös ja oikealle. Mentyäsi ovesta ylhäältä oikealta pääset huoneeseen, jossa on jättimäinen kello. Alhaalta vihreän sädekehän läheltä löytyy naru, jolla voit soittaa kelloa. Soitettuasi kelloa vaihda äkkiä suihkulähteen luona olevaan ryhmään.

Juokse suihkulähderyhmällä urkuhuoneeseen ja siellä Omega Weapon jo odotteleekin sinua.

Hahmokorttien olinpaikat

Quistis:Tämän kortin saa Balamb Gardenista, luokasta, jossa kaksi Quistis-fania juttelevat keskenään. Quistis täytyy olla mukana. Toisella naisista on kortti. Pelaa ja voita.

Zell: Balambin kaupunki, Zellin koti, Zellin äiti.Pelaa ja voita.

Selphie: Pelaa Selphien ystävää vastaan Trabia Gardenissa, suihkulähteen luona.

Rinoa: häviä Rinoan isälle Ifrit-kortti ja hän alkaa käyttää Rinoaa. Ifritin saat takaisin Fisherman's Horizontista Galbadia Gardenin entiseltä rehtorilta, joka istuskelee pormestarin talon vieressä.

Squall: Tämän kortin saat laguna loirelta. Pelaa ja voita.

Seifer: Edean miehellä rehtori Cidillä on tämä kortti.

Ward: Kukkaiskeiju Dr. Odinella on hänen korttinsa.

Kiros: Saadaksesi tämän kortin sinun täytyy ottaa osaa niin kutsuttuun "Korttien kuningattaren etsintään". Pelattuani Balambissa häntä vastaan ja hävittyäni hänelle 8-tason kortin hän ilmoitti tylsistyvänsä ja vaihtavansa paikkaa. Löysin hänet myöhemmin Dolletista. Puhuessasi siellä normaalisti hänelle voit valita neljännen vaihtoehdon, jota ei muissa kaupungeissa ole. Se on "sinun artisti-isästäsi".

Korttien kuningatar pyytää sinulta Minimog-korttia, joka sinun pitäisi hävitä hänelle. Annettuasi tuon kortin voi hänen isänsä luoda uusia kortteja, jotka ilmestyvät johonkin muuhun maailman kolkkaan. Minimogista syntyy Kiros-kortti, jonka voi saada Deling Citystä, Shoppia vastapäätä olevalta mustapukuiselta mieheltä. Tätä "korttien kuningattaren etsintää" voi vielä jatkaakin ja saada sillä tavalla Irvinenkin kortin, mutta sinun täytyy hävitä 8-tason kortti, että hän vaihtaisi paikkaa.

Kortit, jotka hänelle annat, eli ne joita hän pyytää, voi saada takaisin hänen pikkuveljeltään. Uskoakseni tämä "korttien kuningattaren etsintä" on mahdollinen vain 3 CD:llä kun sinulla on Ragnarok.

Shiva: Shivan saa vain ja ainoastaa antamalla Zonelle miestenlehden valkoisella Seed-laivalla. Sinun pitää antaa se hänelle ilmaiseksi.

Quezacotl: Voita Fisherman's Horizontin pormestari, kun ensimmäistä kertaa saavut sinne.

Pandemona: Balambin kaupungista hotellin isännältä, joka on ulkona hotellin ovien edessä. Kortin saa vasta kun on saanut Pandemona GF:n.

Leviathan: Tämä kortti on Pietillä. Kuualuksen johtajalla.

Angelo: Tämän saa Zonen kaverilta, siltä toiselta vastarintaliikeläiseltä.

Muuta: Saarilta "closest to heaven" ja "closest to hell" saa massoittain parhaimpia taikoja. Enc-none päälle ja drawaamaan. Draw-pointit ovat näkymättömiä, mutta suurin osa on saaren ulkoreunalla tai pienen matkan keskiosaan päin. Saatavilla muunmuassa: Meteor, Ultima, Holy, Aura, Flare, Full-life, Quake, Triple.

Lisää aiheesta