Final Fantasy VIII [14]

Jos olet saanut Odinin Centra Ruinsista, palaa Centraan ja tapa Tonberry kertakäynnillä. Taistele sen jälkeen vielä yhden kanssa ja voita se, niin tilalle astuu King Tonberry. Voita hänet ja saat Tonberry GF:n.

Monet ovat ihmetelleet, miten saa Brothers GF:n. Sen saa menemällä Tomb of the Unknown Kingiin, jonka kartan saat Deling Cityssä. Mene kartan oikeassa reunassa olevaan huoneeseen ja voita sacred. Tämän jälkeen mene yläreunassa olevaan huoneeseen, jossa perällä on draw point ja vipu. Väännä vipua, jotta vesi alkaa virrata. Mene sitten vasemmalle, jossa ota seinältä alas klapi. Sen jälkeen mene keskelle ja yhdessä neljästä sisäänkäynnistä on ilmestynyt silta. Sisällä ovat veljekset, jotka voitettuasi saat uuden GF:n.

Näkymättömiä draw pointeja on Balambin kaupungista pois vievällä junaradalla tunnelin suulla. Alimmalla mantereella on sinistä maassa. Paina siinä kohdassa toimintanäppäintä, jotta saat demi drawpointin. Trabia gardenissa on hautausmaalla zombie draw point ja timber maniacs. Trabiassa on myös lavalle pudonneen ohjuksen vieressä auraa.

Lisää aiheesta