Final Fantasy X-2 (PS2)

New Game+: Läpäise seikkailu. Voit aloittaa tarinan uudestaan edellisessä pelissä keräämilläsi esineillä.

Vaihtoehtoiset loppuratkaisut: Älä tee mitään, odota noin puoli tuntia ja anna loppupomon laukaista tykki. Toinen loppu vaatii hieman enemmän työtä. Tapaa Maechen Guadosalamissa kolmoskappaleen aikana. Maechen norkoilee Logosin ja Ormin lähistöltä. Kolmoskappaleen lopussa Yuna on yksin Farplanessa. Liiku, naputtele X-namiskaa ja ennen pitkää kuulet viheltelyä. Hanki "Episode Complete" viitoskappaleen Lucassa, eli mene sinne missä Tidus opetti Yunan viheltämään. Hanki "Episode Complete" Besaidissa. Päihitä loppupomo ja naputtele X-näppäintä.

Salaiset luolastot: Besaid Secret Cave aukeaa, kun hankit Besaid Keyn ja Search Spheren. Chocobo Dungeon aukeaa, kun kasvatat kolme viitostason chocoboa ja puhut Claskolle. Den of Woe aukeaa, kun keräät kaikki kymmenen Crimson Sphereä. Fiend Colony aukeaa, kun lähetät viitostason chocobon Mihen Roadille. Via Infinito aukeaa, kun menet vitoskappaleessa hissihuoneeseen. Mene oikealle ja näet portaalin kinderguardianien vieressä.

Helppoa rahaa: Anna O'akalle sata tonnia velkojen kuittaamiseen ja hän myy tavaraa erittäin halvoilla hinnoilla. Osta iso pinkka hi-potioneita ja myy ne muualla normaaliin hintaan. Toista temppu tarpeen vaatiessa.

Lisää aiheesta

 • IL-2-käsikirja aloittelijoille ja vähän edistyneemmillekin

  Tiesitkö, että ilmojen valtias haluaa juuri Sinun sielusi löytävän totuuden? Tie taivaiden auvoon voi olla kivinen ja kynnys pelottavan korkea. Pelit-lehti ojentaa auttavan kätensä ja opastaa oikeaoppisiin palvontamenoihin. Kesäillassa surisevat nyt muutkin kuin hyttyset.

  IL-2 Sturmovik on…
 • World War 3: Black Gold

  Paina pelin aikana enter, kirjoita sen jälkeen PEACE ja paina taas enter, niin saat huijausmoodin päälle. Tämän jälkeen voit kirjoittaa seuraavat koodit samalla systeemillä, eli ensin enter, sitten koodi ja lopuksi vielä enter.
  MONEYFORNOTHING: lisää rahaa
  NOBELPRIZE1: kaikki tutkimus…
 • Star Wars: Galactic Battlegrounds

  Kirjoita seuraavat koodit pelin sisäiseen chattiruutuun ja paina enter. FORCEFOOD: 1000 ruokaa FORCEORE: 1000 malmia FORCECARBON: 1000 hiiltä FORCESIGHT: poistaa fog of warin FORCEBUILD: salamannopea rakennus ja tutkimus